Uitrusting

Zelf gemaakte ijskoffie.

De afgelopen periode is mening warmterecord gesneuveld. Het begon allemaal al in januari van dit jaar en elke maand was er wel een dag waarbij de temperatuur afgelopen decennia niet zo hoog was. Daarnaast hebben we ook al extreem veel zonuren gehad. Wie weet wat ons nog te wachten staat aan zon uren. Uitermate welkom als je een echte zon aanbidder bent en van warmte houdt. Maar absoluut minder voor de agrarische sector en waterleidingbedrijven.

Met al die warmte is het absolute noodzaak om goed te blijven drinken. Water is uitstekend maar een lekkere ijskoffie is helemaal top. Voorwaarde is wel dat je ijskoffie ijskoud blijft. Met de Etna Grip koffiebeker is dat geen enkel probleem.

De Etna Grip koffiebeker serveert je een ijskoud drankje na een stevige work-out. Terwijl jij je naar je volgende afspraak haast, houdt Etna Grip je drankje  11 uur (300 ml) of 18 uur (500 ml) fris, zónder dat er iets in je zak lekt.

Waar je ook bent, je kunt altijd rekenen op het 3-in-1-lid: druk om een slok te nemen, open om de fles te gebruiken als een beker en sluit om er weer op uit te trekken. Dankzij het antislipmateriaal ligt de fles trouwens extra comfortabel in de hand. Je Etna Grip schoonmaken na een hectische dag? Geen zorgen, het lid kan gewoon in de vaatwasmachine en is uitgerust met de gebruiksvriendelijke Snapclean®-technologie. Gewoon knijpen en trekken om het mechanisme te verwijderen!

IJskoffie maken.

Als basis gebruik je sterke koffie, want de ijsklontjes maken de smaak wat zachter. Ideaal hiervoor is de Belmio koffie met Caramel of Vanille smaak.

Tip: Ben je een eerder trage drinker, dan is het handig om wat koude koffie in te vriezen en deze ijsblokjes voor de ijskoffie te gebruiken. Zo wordt hij niet te waterig wanneer het ijs smelt.

Voor 1 ijskoffie heb je het volgende nodig:

1 koffielepel poedersuiker, 150ml opgeklopte melk, 1 Belmio Vanille/Caramel espresso (40ml), 5-6 ijsblokjes (crushed).

Zo maak je het:

1. Doe de crushed ijsblokjes in een (groot) gekoeld glas

2. Voeg de poedersuiker en de opgeklopte melk toe

3. Maak in het glas vervolgens de espresso

Tip: Voor echte zoetekauw kan je nog een schepje honing toevoegen.

Wil je weten welke trendy kleuren er beschikbaar zijn ga dan snel naar Kambukka. Een Kambukka trendy koffiebeker koop je via Bol.com.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button