ReizenUitrusting

Vandaag is het International Coffee Day.

Vandaag prijzen we wereldwijd alle mensen die koffie verbouwen op de International Coffee Day. Nederlanders behoren tot de grootste koffieleuten ter wereld. Er is slechts een kleine groep mensen die helemaal geen koffie drinkt. Per dag gaat er in Nederland gemiddeld 6,5 miljoen liter koffie doorheen. Op jaarbasis drinken we per persoon ongeveer 150 liter koffie. Het is daarom een goed gebaar om extra aandacht te besteden aan de vele koffieboeren die ons dagelijks laten genieten van dit zwarte elixir. Koffie drinken we niet alleen meer thuis of op het werk maar ook onderweg.

Kambukka is een Belgisch drinkware merk dat trendy drinkflessen ontwikkelt voor actieve mensen die voortdurend onderweg zijn. Hun klanten kiezen bewust voor oplossingen op maat, passend bij hun levensstijl en persoonlijkheid. Zo kunnen ze hun dorst naar meer lessen – meer avontuur, meer plezier en meer actie. De producten van Kambukka zijn zó handig dat je al snel niet meer zonder kunt.

Zo is er de nieuwe Kambukka Etna grip. De ideale beker wanneer je onderweg bent. Je bent ervan verzekerd dat je koffie gedurende 5 uur (300 ml) of 9 uur (500 ml) op temperatuur blijft. Waar je ook bent, je kunt altijd rekenen op het 3-in-1-lid: druk om een slok te nemen, open om de fles te gebruiken als een beker en sluit om er weer op uit te trekken. Je Etna schoonmaken na een hectische dag? Geen zorgen, het lid kan gewoon in de vaatwasmachine en is uitgerust met de gebruiksvriendelijke Snapclean®-technologie. Gewoon knijpen en trekken om het mechanisme te verwijderen!

3 in 1 lid voor ultiem gebruiksgemak

Gebruik de schakelaar om het 3-in-1-lid in een stand naar keuze te zetten:

  • ‘Druk’-positie: druk op de knop om een slok te nemen. Nooit meer morsen terwijl je traint voor een marathon of – misschien iets realistischer – al rennend je trein probeert te halen.
  • ‘Open’-positie: drink van je fles alsof je een beker vasthoudt. Ideaal voor ontspannen situaties op kantoor of tijdens een welverdiende pauze.
  • ‘Gesloten’-positie: de lekbestendige positie voor onderweg. Je rugzak is veilig!
Gewoon knijpen en trekken
Door het gepatenteerde Snapclean®-systeem samen te knijpen kun je het mechanisme gewoon  in z’n geheel verwijderen. Al de lids mogen trouwens in de vaatwasmachine. Als dat niet gemakkelijk is!
  • Even knijpen en je trekt het mechanisme er in zijn geheel uit.
  • Alle onderdelen mogen in de vaatwasmachine.
  • Er blijft geen vuil achter in hoekjes.

De Etna Grip is natuurlijk niet alleen geschikt voor koffie maar ook voor koude dranken. Zo blijven je koele drankjes gedurende 11 uur (300 ml) of 18 uur (500 ml) echt koud. De Etna Grip is verkrijgbaar met een inhoud van 300 ml of 500 ml en is verkrijgbaar in Stainless Steel, Black Steel, Ocean en Seagreen.

De Kambukka Etna Grip 500 ml geïsoleerde beker is verkrijgbaar bij Bol.com. Vandaag besteld morgen in huis.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button