ReizenUitrusting

SWAROVSKI optik heeft met de dG een wereldprimeur.

De nieuwste telg van SWAROVSKI OPTIK zit vol slimme innovatie: met de nieuwe dG (digital guide) presenteert het familiebedrijf uit Tirol met trots een wereldprimeur. Het is het allereerste optische precisie-instrument waarmee je dieren automatisch kunt identificeren en je observaties kunt vastleggen en delen. In combinatie met de intuïtieve dG app is de dG met ingebouwde camera de ideale metgezel voor iedereen die graag meer wil weten over de natuur.

“De schoonheid van de natuur zit hem in de details. De opzienbarende nieuwe dG laat je niet alleen unieke belevenissen ervaren, maar helpt je ook bij het identificeren van de vogels en zoogdieren die je ziet. Met de digital guide deel je je observaties bovendien heel eenvoudig met andere natuurliefhebbers, zodat steeds meer mensen geïnspireerd raken door de schoonheid van onze wereld. Swarovski wil iedereen motiveren om eropuit te trekken en de omgeving te verkennen in al haar diversiteit. Hierdoor raken mensen opnieuw verbonden met de natuur zodat ze deze echt zullen respecteren en waarderen”, zegt Carina Schiestl-Swarovski, voorzitter van de Raad van Bestuur van SWAROVSKI OPTIK.

De natuur ontdekken.

Met zijn 8x vergroting maakt de dG het gemakkelijker om vogels en andere dieren over grotere afstanden te identificeren. Met een enkele druk op een knop zet je je observaties over naar de dG Mammals of Merlin Bird ID app voor automatische identificatie. Je smartphone vertelt je meteen welk dier je gezien hebt. Het hoogwaardige optische systeem laat je bijzondere momenten beleven. Een enkele druk op een knop van de geïntegreerde hoge-resolutiecamera (13 MP) volstaat om je observaties te fotograferen en vast te leggen. De dG is zeer eenvoudig te gebruiken en alle belangrijke functies kunnen worden bediend met een enkele knop.

Al het moois delen.
Met de geïntegreerde wifi-hotspot kunnen verschillende mensen de livestream van je observaties volgen binnen een bereik van 5 meter. En natuurlijk kun je al je foto’s en video’s ook delen op sociale media via je smartphone.
De dG is vanaf 1 april 2020 verkrijgbaar bij exclusieve speciaalzaken en online op swarovski optik.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button