FietsenRunningUitrusting

Raptor Smartglasses

Everysight’s Raptor AR Smartglasses (Raptor) is de eerste consumentgerichte augmented reality (AR) smartglasses voor fietsers, triatleten en early adopters. Raptors verbeteren de prestaties met verbeterde reality om sporters te voorzien van de real-time gegevens en informatie die ze nodig hebben om sneller, fitter en efficiënter te worden. Raptor wordt geleverd in drie kleuren (Stealth Black, Electric Green en Arctic Blue). Daarnaast zijn er verschillende accessoires beschikbaar zoals een stuurbedieningssysteem, RX-adapters en getinte vizieren.raptor

Raptor AR Smartglasses verbeteren de ervaring, prestaties en veiligheid van een sporter door:

  • Weergeven wat er in realtime gebeurt via gepatenteerde BEAMtm-technologie en ANT + / BT connectiviteit. Wat betekent dat Raptor te allen tijde scherpe, hoog-resolutie, semi-transparante, informatie zoals hartslag, cadans, snelheid, kracht, afstand en meer toont.
  • Het ingebouwde GPS / GLONASS en het Rendor-navigatiedisplay zorgen ervoor dat navigeren van de juiste route kinderspel wordt.
  • Maximale veiligheid om middels een ​​semi-transparante weergave de gegevens te bekijken die in het vizier worden geprojecteerd.
  • Raptor Luidspreker stelt sporters in staat om naar muziek te luisteren of telefoongesprekken te ontvangen zonder de oren te bedekken.
  • Een ingebouwde HD-camera met spraak- en gegevens overlay biedt sporters de mogelijkheid om de essentie van hun ervaring vast te leggen, of het nu een training of een race is. Alle afbeeldingen en video’s kunnen worden gedeeld met vrienden, volgers of coaches via elk social media-kanaal na de rit.
  • Door spraakopdrachten te gebruiken of gewoon op de touchpad in de rechtergedeelte van de Raptor te vegen en/of tikken om weergave, bedieningskaarten, volume, helderheid, gegevensschermen en meer te wijzigen.raptor everysight

 

 

Een toffe bril die je van alle gemakken voorziet. Goed te vergelijken met de head-up display in een auto tegenwoordig. Wil je meer weten over deze slimme bril bezoek dan de website van Everysight.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button