Uitrusting

ORTOVOX cartridge-adapter terugroep actie.

Sommige ORTOVOX AVABAG CARTRIDGE CARBON-modellen uit een bepaalde productieperiode kunnen onder druk kunnen komen te staan. De reden hiervoor is een defecte cartridge-adapter. Dit kan onder ongunstige omstandigheden de activeringskracht van het AVABAG-airbagsysteem verminderen.

Het betreft alleen patroonadapters uit één productieserie met donkerblauwe adapters. Alle andere patroonadapters (lichtblauw en zilver) komen uit een andere productieserie en zijn 100% betrouwbaar.

Drukverlies kan geconstateerd worden door de patroonadapter aan een gewichtscontrole te onderwerpen.

Om elk risico uit te sluiten, heeft Ortovox  een veiligheidsmededeling waarin wordt benadrukt dat het absoluut noodzakelijk is om het gewicht van de AVABAG CARTRIDGE CARBON te controleren voor elk gebruik van de AVABAG-airbagrugzak. Een gedetailleerde beschrijving van hoe u het gewicht van een patroon kunt controleren, vindt u in de instructiehandleiding die bij elke AVABAG-rugzak voor airbags wordt geleverd.

Als uit de gewichtscontrole blijkt dat er geen drukverlies is, kan de cartridge zonder zorgen worden gebruikt. Patronen die drukverlies vertonen, kunnen worden vervangen door een gespecialiseerde dealer.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button