Uitrusting

Oplaadpunt in je rugzak

Het Amerikaanse bedrijf Brunton ontwikkelde een onverwoestbare reactor, ideaal voor de outdoor liefhebber. De Hydrogen reactor levert met behulp van waterstofpatronen de energie van zo’n 15 AA+ baterijen! 4500 mAh.

Tevens zijn de waterstofpatronen die zorgen voor energie, gratis te herladen in alle Bever winkels. Dit maakt dat de Hydrogen Reactor van Brunton ook nog duurzaam voor je portemonnee is! Aan de achterzijde van de reactor bevindt zich een USB aansluiting, via deze ingang zullen uw outdoor gadgets altijd opgeladen zijn. Het geheel weegt slechts 242 gram. Met een Hydrocore kun je eenvoudig je Iphone 3 maal opladen.

Brunton biedt de garantie dat hun Hydrogen Reactor bestemd zijn voor de diehard outdoor fans. Zo stellen zij dat de reactor waterdicht is, bestemd is tegen sneeuw en onverwoestbaar is. De Hydrogen Reactor van Brunton zijn bij verschillende webshops en outdoor winkels te bestellen. Bij uw bestelling ontvangt u twee hydrocores, dit is de energiebron van de reactor. Goed om te weten, de hydrocores bevatten geen chemicaliën en mogen hierdoor gewoon mee het vliegtuig in.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button