Uitrusting

Olight Warrior X oplaadbare zaklamp.

De Warrior X is de sterkste tactische zaklamp uit het Olight programma. Een lamp die tegen een stootje kan en zeer geschikt is voor tactisch gebruik.

Trilling.

Deze lamp heeft een roestvrijstalen achterschakelaar die tevens het oplaadpunt van de MCC-USB laadkabel is. Wat de lamp echter onderscheid van andere zaklampen is dat hij een trilling geeft wanneer hij opgeladen moet worden. Deze functie is zeker bij tactisch gebruik zeer handig want de trilling is niet hoorbaar en wordt alleen geactiveerd bij gebruik of inschakelen. Bij 30% restenergie trilt de lamp éénmaal bij elke 5 minuten. Bij 10% restenergie trilt de lamp 2 maal per minuut en bij minder dan 5% trilt hij 6 maal per minuut.

2000 Lumen.

Deze voor tactische doeleinden ontworpen zaklamp heeft een Cree XHP35 NW LED die een maximale output van maar liefst 2000 lumen heeft met daarnaast een fors bereik van 560 meter! Hij heeft 2 standen, een strobe functie en werkt op een meegeleverde oplaadbare Li-Ion ORB-186S30 batterij (3000 mAh, 3.6V). De behuizing van de lamp is van zwart aluminium en een clip zorgt ervoor dat je de lamp gemakkelijk bij je kunt dragen. Met de optionele magnetische afstandsschakelaar heb je nog meer mogelijkheden om de lamp te gebruiken.

De Warrior X zaklamp is waterdicht volgens IPX-8, is shockproof tot 2 meter en heeft een garantie van 5 jaar. De tactische ring (bezel) is fraai blauw geanodiseerde en zorgt ervoor dat de lamp direct herkenbaar is als een echte Olight!
Wanneer de oplaadbare Li-Ion ORB-186S30 batterij volledig is opgeladen kan hij in de stand hoog, 2.000 lumen, maximaal 80 minuten gebruikt worden. In de stand laag, nog altijd goed voor 300 lumen is de zaklantaarn ruim 5 uur te gebruiken. De maximale straalafstand is 560 meter en de maximale lichtintensiteit is 78400 candela.

Voor meer informatie over de Warrior X en om te bestellen ga je naar Olight.

 

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button