Uitrusting

Olight S1 Mini Baton HCRI

De nieuwe S1 MINI Baton HCRI is de kleinste krachtpatser uit het Olight Baton serie programma met een lengte van 5.4 cm en slechts 43 gram.

Olight S1Ondanks deze beperkte lengte is het met behulp van de speciale XP-G3 LED gelukt om een lichtopbrengst van 450 lumen te realiseren. De XP-G3 led zorgt tevens voor een natuurlijk kleurenspectrum van 5500 Kelvin (CRI=Color Rendering Index van 90). Dit zorgt ervoor dat de kleuren op zeer natuurlijke wijze worden weergegeven.
De behuizing van de S1 Mini is voorzien van een nieuwe textuur wat bijdraagt aan een betere grip. Als extra is de einddop magnetisch gemaakt waardoor je deze aan verschillende oppervlakte kunt bevestigen en beide handen vrij houdt!

De bediening van de Olight S1 Mini Baton is vrij eenvoudig door slechts één schakelaar achter de lamp kop. Hiermee schakel je tussen de 6 verschillende lichtfuncties: turbo (450 lumen/1 min), turbo (250 lumen/55 min), high (250 lumen/60 min), medium (50 lumen/6 uur), low (12 lumen/ 30 uur) en ultra low (0.5 lumen/15 dagen). Daarnaast beschikt de S1 over een stroboscoop functie. In de schakelaar zit ook een low-battery warning verwerkt. De schakelaar begint rood te knipperen wanneer de accu leeg begint te raken. Olight S1

De Olight S1 Mini Baton is zelf niet oplaadbaar. Er wordt een RCR123A accu meegeleverd welke beschikt over een micro USB port, de laadkabel wordt tevens standaard bij de Olight S1 Mini Baton meegeleverd.Olight S1 RCR123A

 

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk ook
Close
Back to top button