Uitrusting

MultiBev van Camelbak is handig en veelzijdig voor dagelijks gebruik.

Camelbak brengt deze zomer de MultiBev op de markt. De MultiBev is een innovatief 2-in-1 reisfles. Het is zowel een waterfles en een reisbeker die handig en veelzijdig is voor buiten en dagelijks gebruik. MultiBev is een duurzame oplossing voor het delen van drankjes en het warm of koud houden van persoonlijke drankjes- zodat plastic wegwerpflessen en papieren bekers niet meer nodig zijn.

Millieubewust.

“CamelBak is gebouwd op de ideeën van innovatie en duurzaamheid, en ze blijven vandaag de basis van ons 30-jarig bedrijf ”, aldus Steve Nadler, vice-president marketing en productmanagement bij CamelBak. “De MultiBev is een multifunctionele container dat de behoefte aan wegwerpflessen voor eenmalig gebruik en koffiekopjes beperkt. De veelzijdigheid en het gemak van dit product in combinatie met een slank en aantrekkelijk ontwerp maken ons trots om de Multibev te introduceren aan onze gebruikers en retail partners over de hele wereld. ”

Twee uitvoeringen.

De MultiBev is verkrijgbaar in twee maten. Een fles van 650 ml (22 oz) met een reisbeker van 450 ml (16 oz). De andere fles is 500 ml (17 oz) met een reisbeker van 350 ml (12 oz). De fles bevat de lekvrije Pak ™ -dop om de siliconen rol- en vouwdeksel slim en handig op te bergen voor de reisbeker.

De beker draait eenvoudig van de waterfles om zijn eigen container te worden. Zowel de fles als de reisbeker zijn gemaakt van dubbelwandig vacuümroestvrij staal om uw drank urenlang op de perfecte temperatuur te houden. Beide vaten hebben een duurzame poedercoating die vaatwasmachine bestendig is en alle onderdelen zijn BPA-, BPS- en BPF-vrij. Doormiddel van de  lekvrije PakTM-dop is het eenvoudig om de  rol- en vouwdeksel te bewaren. Maar je kunt er ook kleine snacks, vitaminen,medicatie of andere kleine benodigdheden in opbergen.

De MultiBev zal in de zomer van 2020 verkrijgbaar zijn bij belangrijke detailhandelaren, sportartikelen en outdoor speciaalzaken.

Voor meer informatie ga je naar Camelbak.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button