Uitrusting

Lederen tassen die gezien mogen worden.

Als Diabetes heb je met veel zaken rekening te houden. Zoals wat je eet wanneer je iets eet en nog veel meer zaken die het leven aangenaam moeten houden.  Kortom het leven met diabetisch is geen pretje. Zeker niet als je een buitenmens bent. Maar daar brengt de Rooy lederwaren nu enigszins verandering in door een tas op de markt te brengen waarin je de juiste medicijnen kunt opbergen zonder dat het opvalt. Je kunt dus veilig naar buiten zonder dat iedereen je aanstaart.

1,2 miljoen mensen in Nederland hebben diabetes, dit aantal wordt per dag allemaal groter en groter. Het hebben van diabetes zorgt alleen al voor veel aanpassingen in je levensstijl, ook zorgt diabetes voor heel veel andere complicaties. Het hebben van diabetes zal de passie om te reizen niet in de weg mogen staan. Waarschijnlijk zouden er wat aanpassingen in de reis moeten komen, maar ook het meebrengen van de diabetesbenodigdheden is van belang.

 

 

H.J. de Rooy Lederwaren heeft samen met Sweet Collections een praktische maar vooral hippe tas ontworpen speciaal voor diabetici. Deze handtassen zijn voorzien van speciale ruimtes die plaats maken voor een insuline spuit, dextro, prikpen en teststrips. De diabetici onder ons zullen het wel herkennen, het verplicht meebrengen van een tas die dan wellicht al niet té modieus is laat staan praktisch. H.J de Rooy Lederwaren en Sweet Collections heeft hier slim op in gespeeld. Zij zorgen er voortaan voor dat diabetici hip en praktisch hun belangrijkste spullen mee kunnen nemen. Door het aanschaffen van zo’n prachtige handtas steun je ook nog het Diabetes Fonds. Bij iedere verkoop uit de collectie doneert de ontwerper 10% aan het Diabetes Fonds.

De handtassen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen én verschillende kleuren, voor iedereen wat wils!

Ga voor meer informatie naar www.dramsterdam.nl/sweet-collections. 

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button