Uitrusting

De Sport Activity Tracker van Grixx

Grixx introduceert een heel betaalbare Activity Tracker waarop je in één oogopslag je sportprestaties afleest. Hiermee monitor je dagelijks de verbruikte calorieën, het aantal stappen en de afstand die je aflegt. Het mooie is dat je er ook nog op kunt zien hoe laat het is.

Grixx ook gewoon horloge

De tracker houdt ook je slaappatroon in de gaten en toont inkomende telefoonoproepen en berichten. De armband draagt comfortabel en het OLED-display geeft alle informatie die je nodig hebt voor een actieve levensstijl. Tegelijk is het een stijlvol horloge. De bijbehorende app is eenvoudig te gebruiken en synchroniseert automatisch de data van de tracker. Zo kun je op je smartphone eenvoudig en overzichtelijk je resultaten meten en bijhouden. Als de batterij leegraakt kun je de tracker eenvoudig uit de armband klikken en opladen op je computer of een ander oplaadapparaat met een USB-poort.

De Grixx Sport Activity Tracker is verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop.

Over Grixx
Grixx is een premium merk op het gebied van computer- en mobiele accessoires. Het gebruik van tablets en smartphones is enorm toegenomen en het aantal gebruikers groeit nog steeds. Het gaat hier vooral om mobiele apparaten die je overal mee naar toe neemt en die belangrijke gegevens bevatten. Grixx biedt een volledig assortiment tablet- en smartphone-accessoires op het gebied van opladen, beschermen, audio, sport en accessoires. Daarnaast biedt Grixx onder andere een brede range producten waarmee je ook tijdens het sporten je smartphone op een veilige manier kunt gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button