Uitrusting

GOOD THINGS START ON DAY 1

Een natuurlijk en vegan huidverzorgingsmerk waar je huid blij van wordt. Dat is het nieuwe merk DAY1. Na een dag intensief genieten in de buitenlucht verdient je huid en haar extra aandacht. Het maakt niet uit of je intensief bent wezen hiken of gewoon een lekkere buitenwandeling hebt gemaakt. Je lichaam verdient de producten van DAY1.

Zo hebben ze een shampoo zeep die je haar wakker kust, een detox zeep die de klok terugzet en een scrub zeep die je lichaam een mini vakantie geeft. Maar ook een body zeep die je overal kust of een zeep waarvan de etherische olie je een brainshower geeft.

De  zepen van DAY1 zitten boordevol met schoonheid uit de natuur. Ze gebruiken alleen de hoogste kwaliteit botanische ingrediënten zoals plantenboters, oliën, klei en essentiële olie van bloemen. Producten zoals synthetische geurstof, parabenen, SL(e)S, palmolie, plastics of andere troep worden absoluut niet gebruikt.

Elk stuk zeep wordt met de hand gemaakt in onze werkplaats in Heemstede. We werken in kleine batches om zo de versheid van de producten te garanderen.

DAY 1 is opgericht door Katjana Bockweg & Martijn van der Werf. hebben 6 kinderen, waarvan een aantal met een droge en gevoelige huid. Ze vonden dat de kwaliteit van veel bad en doucheproducten niet goed was. Ze drogen de huid meer uit dan dat ze verzorgen. Bovendien is die zee aan plastic flessen in de badkamer ook niet bevorderlijk. Dus dachten ze: dat kan beter. Dat moet beter! Zo zijn ze in 2019 begonnen te denken over hoe we dat zelf beter zouden doen. Fast forward 2 jaar en zijn ze begonnen met DAY 1.  Good things start on DAY 1!

Voor bestellingen ga je naar DAY1.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button