ActiviteitenUitrusting

Een droom voor lange afstand hardlopers

Op de Ultra Trail du Mont Blanc® introduceert CamelBak Zephyr Vest, een droom voor lange afstand hardlopers.

Zephyr Vest is ontworpen met behulp van de nieuwste body mapping-technologie om de ventilatie te optimaliseren. Body mapping detecteert de delen van het lichaam die de meeste warmte genereren. Als gevolg hiervan verschilt het achterpaneel bijvoorbeeld in de versies voor mannen en vrouwen.

De 3D-ontworpen dubbellaags Knit Mesh biedt lichtheid en ademend vermogen en maakt een totaalgewicht van slechts 200 g mogelijk. Het ultralichte materiaal is behandeld met antimicrobieel Polygiene® om bacteriën geen kans te geven tijdens races en trainingssessies. Polygiene voorkomt het ontstaan van de geur welke veroorzaakt wordt door bacteriën die al ontstaan bij een lage concentraties van zilverzout (zilverchloride). De behandeling wordt toegepast in de afwerking van de textielproductie.
Het Zephyr-vest is maximaal uitgerust met veiligheidsvoorzieningen. Er is een beveiligde gsm-zak, een ingebouwd veiligheidsfluitje en een bevestigingspunt voor wandelstokken. Dubbel verstelbare borstbeenbanden aan de voorzijde zorgen voor een perfecte pasvorm op maat en meer stabiliteit. Er zijn meerdere, gemakkelijk toegankelijke opslagopties voor voeding.
Hydratatie wordt verzorgd door de twee Quick StowTM-kolven aan de voorkant van het vest en er is ook ruimte voor een reservoir. Het vest biedt een totale capaciteit van 12L inclusief 1L hydratatie. Zephyr Vest is beschikbaar in zowel heren- als damesversies.

Natuurlijk is het Zephyr Vest niet alleen geschikt voor lange afstandsloper. Zelf wanneer je minder afstand overbrugt ben je erg blij met dit vest. Voor meer informatie en andere nieuwe Camelbak producten ga je naar Camelbak.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button