Uitrusting

DOOKY INTRODUCEERT NIEUWE LIJN ZONNEBRILLEN

De zomer komt eraan! Heerlijk weer en lekker veel buiten spelen. De ogen van baby’s en kleine kinderen zijn een stuk gevoeliger voor de zon, omdat er nog minder pigment in zit dan bij volwassen. Met de Dooky zonnebrillen zijn de allerkleinsten 100% beschermd tegen UVA/UVB. De gepolariseerde glazen zijn krasbestendig en ontspiegeld. Dooky introduceert 3 nieuwe modellen.

Fiji.

Het is weer tijd voor vakantie! Waar je ook naar de zon gaat, zorg ervoor dat de ogen van jouw kleine worden beschermd met een goede UV-400 bescherming. De gepolariseerde Fiji bril biedt de benodigde bescherming voor kinderen van 6 tot 36 maanden. Met de afneembare riem maak je de bril makkelijk op maat voor elk hoofdje. De lenzen zijn krasbestendig en ontspiegelend, dit zorgt ervoor dat de bril voor vele momenten geschikt is. Het ronde model is een stijlvolle optie voor het strand. Verkrijgbaar in 5 kleuren, geleverd met bijpassend luxe etui.

Santorini.

Wil je de ogen van je kleine beschermen. De Santorini has it all! Om te beginnen heeft deze bril een UV-400 bescherming. Dit maakt de bril zowel geschikt voor wintersport als zomerse zon. Daarnaast heeft de bril krasbestendige glazen, is de bril praktisch onbreekbaar, gepolariseerd en ontspiegelend. Handig: met de afneembare strap maak je de bril makkelijk op maat en voor het opberggemak wordt de Santorini geleverd in een luxe etui. Deze bril is voor kinderen tussen de 6 en 36 maanden. Verkrijgbaar in 5 kleuren, geleverd met bijpassend luxe etui.

 

Martinique.

Met deze kwaliteitszonnebril steelt elk kind van 0-2 jaar de show. Je kunt nooit vroeg genoeg beginnen met een mooie zonnebril! Een goede bril hoort er absoluut bij om een outfit compleet te maken. Naast dat deze bril jouw kind een coole look geeft, is natuurlijk het belangrijkste van een bril het functionele. De Martinique bril geeft UV-400 bescherming en zorgt ervoor dat jouw kind beschermd is tegen zon, zand, wind en water. Je maakt de bril zelf passend met de verstelbare band van neopreen die er ook voor zorgt dat je kleintje de bril niet kan aftrekken. Verkrijgbaar in 5 kleuren, geleverd met bijpassend luxe etui.

Alle modellen zijn te koop vanaf 19,99 euro bij diverse baby -en kinderspeciaalzaken en bol.com.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button