Uitrusting

Deejo Tattoo Wood, lichtgewicht zakmessen

Deejo Tattoo Wood, lichtgewicht zakmessen met houten heft en opvallende staalgravures. Een juweel van een zakmes.

Deejo persoonlijk en stijlvol

Een Deejo is een persoonlijk accessoire. Een stijlvol kleinood. Het merk introduceert nu Deejo Tattoo Wood, een complete collectie zakmessen met artistieke staalgravures, afgewerkt met luxe houtsoorten. De messen zijn uitzonderlijk verfijnd en modieus. En praktisch, want een zakmes komt altijd van pas: in de keuken, bij het kampvuur, in het bos of tijdens een picknick. Voor actieve mensen is het een onmisbaar stukje gereedschap.

Het lemmet is gemaakt van lichtgewicht roestvrijstaal. Voor het heft van de Wood-serie worden diverse houtsoorten gebruikt als jeneverbeshout, rozenhout en granadillahout. Naast Tribal zijn er nog meer gravures als Art Deco, Fish, Tree, Feather, Cherry Blossom en Japanese Dragon. Er zijn ook fraaie series rond een bepaald thema: Mer, Terre, Nature, Biker en Fantasy. Meer informatie hierover vind je op www.deejo.com

Verschillende formaten

Het Deejo Tattoo Wood zakmes weegt 37 gram en heeft een fors lemmet van 9,5 cm. De lengte van het mes als geheel is 20,5 cm. Het mes is voorzien van een stevig linerlock systeem en een broekclip waardoor je het altijd veilig bij je kunt dragen. Het is ook verkrijgbaar in kleinere formaten.

Deejo Tattoo Wood, 37 gram met staalgravure, consumentenadviesprijs € 49,90. Verkrijgbaar bij outdoorwinkels en-webshops.

Over Deejo
Het zakmes begon als een wens van Luc Foin en Stéphane Lebeau om een degelijk lichtgewicht mes te ontwikkelen om in je zak mee te dragen. Oorspronkelijk ontwikkelden ze het ultralichte zakmes voor het merk Baladeo in 2010. Het mes is super licht van gewicht, is bovendien vlijmscherp, bijzonder praktisch in gebruik en bovenal erg mooi.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button