Uitrusting

Dat ruikt lekker met SmellWell

´SmellWell makes your stuff Smell Well´. Een nieuwe innovatie overgevlogen uit Zweden, verwijdert nare geurtjes, aborbeert vocht, is goed voor het milieu en laat een frisse geur achter in schoenen, tassen, overige sportuitrusting en nog veel meer. Te verkrijgen in de schoenenwinkel, sportwinkel en outdoorwinkel.

Nare geurtjes verwijderen

Iedereen heeft wel een paar stinkende schoenen, een sporttas met een muffe geur of een auto die nodig een geurvreter kan gebruiken. Als oplossing voor deze nare geurtjes is er nu SmellWell. Een leuk, en eenvoudig product dat iets vervelends, namelijk nare geurtjes, snel verhelpt en het probleem bij de bron aanpakt. SmellWell heeft fris design en verkrijgbaar verschillende kleuren. De nare geurtjes worden verwijdert door het absorberen van vocht. Dit vocht is de broedplaats van bacteriën, die de oorzaak zijn van de vervelende geuren. In schoenen of sportuitrusting is dit bijvoorbeeld zweet, in de auto kan condens de oorzaak zijn van de muffe geur.

smellwell

Hoe werkt SmellWell

SmellWell is een simpel maar doeltreffend product. Hoe werkt het precies? Stel, je hebt een paar stinkende schoenen en je wilt van deze nare geur af. Plaats SmellWell in de schoen, bijvoorbeeld voor de nacht aan. Na de nacht hebben de schoenen een frisse aangename geur. SmellWell absorbeert het vocht, hierdoor hebben de bacteriën geen kans meer om zich te verspreiden en de nare geur te veroorzaken. De SmellWell kan meerdere malen gebruikt worden en blijft tot wel drie maanden de frisse geur afgeven. De frisse geur gaat pas werken bij het openen van de verpakking. Belangrijk om te vermelden is dat de bacteriën niet worden gedood, de ideale leefomgeving wordt enkel weggenomen. Er is gebruik gemaakt van milieuvriendelijke materialen, dus hij kan, wanneer volledig uitgewerkt, probleemloos worden weggegooid.

Vele toepassingen mogelijk

Er zijn vele plaatsen te bedenken waar de geur niet altijd even aangenaam is. Bijvoorbeeld je sporttas, bokshandschoenen, auto, de koffer op vakantie en ga zo nog maar even door. In al deze gevallen is de SmellWell een goede optie voor het voorkomen van de slechte geurtjes. Ze worden per paar verkocht dus perfect voor in schoenen. Maar natuurlijk kan je ze ook los van elkaar gebruiken.

Smell well

Ga voor meer informatie naar Technolyt.

 

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button