GolfUitrusting

Clicgear komt met de 4.0

Clicgear is wereldwijd waarschijnlijk een van de meest gebruikte golftrolley. Zeker op de Nederlandse en Belgische golfbanen zie je de Clicgear heel veel. Een van de meest populaire uitvoeringen van deze Amerikaanse golftrolley is de 3.5. Het grote nieuws is dat deze 3.5 vanaf januari 2020 een opvolger krijgt met de 4.0.

De Clicgear 4.0 is zeker vergelijkbaar met de 3.5 versie. Hij is zeer compact heeft nog steeds 3 wielen en weegt slechts 8,5 kilo. Wanneer ingeklapt zijn de maten slechts 62 x 38 x 33,5 cm. Door deze compacte vorm is hij altijd handig om mee te nemen. Verder is hij vrij snel en  eenvoudig uit te klappen tot een zeer stabiele en makkelijk wendbare golftrolley.  Standaard is hij voorzien een parapluhouder en drinkbekerhouder. Maar natuurlijk eenvoudig uit te breiden met verschillende andere accessoires. Zoals in deze winterperiode de hedgehogs winterbanden en trolley wanten die niet mogen ontbreken. De 4.0 is nog steeds leverbaar in verschillende kleuren en kleurencombinaties. Hij is zeer stabiel en bijna alle golftassen passen door de flexibele elastische banden op de trolley. Wat maakt de Clicgear 4.0 dan zo anders dan zijn voorganger.

De 4.0 heeft een paar leuke, handige en gebruikersvriendelijke aanpassing zoals nieuwe hedendaagse matte kleuren met bijpassende nieuwe gekleurde elastische straps van PU om de tas makkelijker vast te zetten en een verstelbare bovenste tassteun.

Golfers willen nu eenmaal een golftrolley die gemakkelijk te manoeuvreren is, eenvoudig te duwen is, waarbij de tas stevig op zijn plaats blijft, stil blijft staan wanneer deze op de rem staat en voldoende opbergruimte heeft om spullen mee te nemen tijdens het spelen.  Naast deze essentiële functionaliteiten is het ook belangrijk dat de trolley jouw gewenste kleur heeft. Het oog wil immers ook wat.

De Clicgear 4.0 is een trolley die aan al deze eisen meer dan voldoet en vanaf deze Kerst beschikbaar bij de betere golfshops.

Voor meer informatie over Clicgear ga naar de website of mail europe@clicgear.com

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button