BackpackenUitrusting

Arête 18 en 14 modellen en de speciale sling-bag 8l-versie van CamelBak®

CamelBak®, de wereldleider in bekroonde persoonlijke hydratatieproducten, biedt een brede en uitgebreide lijn wandel- en multi sportrugzakken met slimme oplossingen om je gehydrateerd te houden terwijl je al je benodigdheden bij je hebt.

De Arête-familie is een uniek assortiment wandel- en multifunctionele rugzakken. Wat dit model speciaal maakt, is zijn veelzijdigheid gecombineerd met extreme lichtheid: gebruik het als wandelrugzak, als reservoir hoes of als reserverugzak om in een grotere rugzak op te nemen of als een multifunctionele vriend, om naar je werk te gaan of om naar je favoriet te gaan concert van de band.

Arete ™ 18-wandelrugzak

Het assortiment omvat de nieuwe Arête 18 en 14 modellen en de speciale sling-bag 8l-versie.
De nieuwe, ultralichte Arete ™ 18-wandelrugzak is klaar voor snelle burst-avonturen en lange reizen. Gemaakt van cool, samendrukbaar materiaal, kan het solo werken voor korte wandelingen en gemakkelijk worden opgeborgen voor spontane avonturen. Deze wandelrugzak is lichtgewicht en ademend met extra laadruimte, voor de hele dag comfort. Verwijder het reservoir en berg uw 15″ laptop veilig op. Ritszakken in het bovendeksel bieden alle benodigdheden voor een wandeling naar het werk. Ademende panelen en riemen van luchtgaas zijn ontworpen om je koel te houden, zelfs op de heetste paden. 1,5L Crux® Reservoir en twee stretch zijzakken zorgen voor hydratatie van topkwaliteit, terwijl de verstelbare borstriem de rugzak op zijn plaats houdt, ongeacht het wandelgebied.

Arête ™ 14-pack

Minder kan meer zijn. Het slanke Arête ™ 14-pack heeft grote ambities. Het is gemaakt van koel, samendrukbaar materiaal, waardoor het ideaal is voor korte wandelingen, maar het kan elk moment worden opgeborgen. Het biedt forenzen de juiste ruimte voor dagelijkse benodigdheden, waaronder een veilige hoes voor een 13-inch laptop. Deze wandelrugzak is lichtgewicht en ademend dankzij de ademende luchtgaaspanelen en riemen. 1.5L Crux® Reservoir zorgt voor gemakkelijke hydratatie onderweg.

Arete™ Sling 8

De Arete™ Sling 8 is de nieuwste lichtgewicht toevoeging aan de reeks wandelrugzakken. Het is een crossbody sling-model met een .6L Tritan Renew-fles met draagdop, 3D Vent Mesh-harnas voor comfort en een ademend achterpaneel dat de delen van het lichaam ventileert die de meeste warmte genereren. Geniet van afwisselende actie met de gemakkelijke draagoptie voor de linker- en rechterschouder. Met het 1,5 liter reservoir compatibele opbergvak op de schouderriem kun je op elk moment extra hydratatie toevoegen. De duurzame, dubbellaagse stretch overloopzak biedt voldoende ruimte voor je avontuurlijke benodigdheden.

Bovenstaande producten zijn vanaf lente 2022 online verkrijgbaar op camelbak en bij de beste outdoorwinkels.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button