Uitrusting

Arc’teryx lanceert Circularity-programma: ReBird ™

Arc’teryx Equipment, het wereldwijde ontwerpbedrijf dat gespecialiseerd is in technische hoogwaardige kleding en uitrusting, lanceert ReBirdTM – een nieuw programma dat gasten verbindt met de lopende initiatieven van het merk op het gebied van circulariteit, waaronder upcycling, wederverkoop, en zorg en reparatie.

Broeikasgassen.

ReBirdTM markeert een organisatiebrede toewijding om af te stappen van een ‘take-make-waste’-economie door voortdurend te zoeken naar een circulaire manier van werken en deze te ontwikkelen. Het draagt ​​ook bij aan de op wetenschap gebaseerde doelstellingen van het merk om de uitstoot van broeikasgassen tegen 2030 met 65% te verminderen.

Upcycled producten.

Vanaf 19 mei hebben leden toegang tot het Arc’teryx Used Gear resale-initiatief via het ReBirdTM-programma en kunnen ze Arc’teryx ‘upcycled Stowe Windshell kopen, gemaakt van end-of-the-roll materialen die zijn teruggewonnen uit het productieproces, samen met met de allereerste upcycled producten van het merk gemaakt van post-consumer materialen, de Upcycled Tote en Pouch. Gasten kunnen het programma ook gebruiken om de Arc’teryx Care and Repair-service te verkennen.

New York en Chicago.

Gasten in New York en Chicago kunnen voor het eerst sinds de lancering in 2019 persoonlijk stukken van Arc’teryx Used Gear kopen. Deze stukken – die worden geïnspecteerd, schoongemaakt en gerepareerd volgens de strikte normen van het merk – zullen worden tentoongesteld voor een beperkte tijd op in-store evenementen in beide steden deze zomer.

Klimaatdoelen.

Bij Arc’teryx hebben we altijd producten gebouwd die lang meegaan, en duurzaamheid is cruciaal voor hoe we onszelf zien bijdragen aan een meer circulaire economie en het bereiken van onze wereldwijde klimaatdoelen. zei Katie Wilson, Senior Manager sociale en ecologische duurzaamheid. “Het stelt ons in staat om leuk werk te doen, zoals nieuwe producten maken van oude, gebruikte spullen doorverkopen en repareren. Hoewel een deel van dit werk al zo lang plaatsvindt als we bestaan, is een deel ervan gloednieuw. ”

Opnieuw te worden gemaakt.

Het digitale ReBird TM -platform (arcteryx.com/explore/rebird/) zal dienen als een interactieve ruimte voor educatie en verhalen, waar gasten meer te weten kunnen komen over de voortdurende evolutie van het merk bij het ontwerpen van producten die uitblinken in prestaties terwijl ze worden gemaakt om opnieuw te worden gemaakt , en gemaakt van veilige en hernieuwbare materialen.

Respecteren.

“Circulariteit betekent voor ons dat we voortdurend proberen afval en vervuiling uit onze systemen te verwijderen en de hulpbronnen van onze eindige planeet te respecteren”, aldus Wilson. “ReBirdTM is een manier waarop Arc’teryx dit tot leven brengt.”

Voor meer informatie ga je naar Arc’teryx.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button