Reizen
Trending

Op je bucketlist: Catskill Mountains

Hike the Catskill Mountains. De Catskills in de Verenigde staten zijn bekend om hun ongelooflijke landschappen: torenhoge bergen met weelderige vegetaties en dat alles op minder dan 2 uur rijden, via interstate 87 en 90, vanuit de metropool New York.

Catskill ook voor beginners

De verschillende trails voeren je door de ongerepte natuur en langs imposante watervallen. Trails zijn er zowel voor beginners als gevorderden zodat iedereen kan genieten van de wonderlijke en natuurlijke schoonheid van de regio. Voor de beginners zijn er verschillende wandeltochten zoals de Catskills Scenic Trail. Die van Roxbury, op het voormalig treintraject van deUlster & Delaware spoorwegmaatschappij, naar Bloomville leidt. Deze relatief vlakke route met een beperkte hoogtestijging van 120 meter is ideaal voor alle leeftijden. De ervaren wandelaar gaat voor de Hunter Mountain Fire Tower route. Dit is een van de meest uitdagende en moeilijkste trektochten. Maar het spectaculaire en welverdiende uitzicht zijn de inspanning meer dan waard. Op een heldere dag kun je Massachusetts, Connecticut en Vermont zien. Overnachten kan op de camping, waar je vervolgens geniet van de mooiste uitzichten bij John Robb-lean-to

Catskill bied zo veel meer en is een echte aanrader voor de hele familie wanneer je de drukte van New York wilt combineren met de stilte en schoonheid van de ongerepte natuur.

www.greatnortherncatskills.com

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close