Reizen
Trending

Ongekende luxe in Botswana

Sanctuary Chobe Chilwero ligt aan de rand van Chobe National Park, de thuisbasis van ‘s werelds grootste populatie olifanten, en biedt een ongeëvenaard uitzicht over de uiterwaarden.

Sanctuary Chobe Chilwero
Botswana, Chobe National Park, Sanctuary Chobe Chilwero

Dramatisch gelegen op een heuvel boven de Chobe-rivier in Botswana, is dit verfijnde toevluchtsoord opnieuw gelanceerd met 15 prachtige, luchtige suites, verspreid over weelderige groene gazons en prachtige ontvangstruimten.
De grote, uitzonderlijke suites pronken met heldere lijnen en natuurlijke materialen, de perfecte mix van modern design en uitgesproken traditionele Afrikaanse afwerkingen, en hemelbedden, royale vrijstaande baden en regendouches.

Sanctuary Chobe Chilwero
Botswana, Chobe National Park, Sanctuary Chobe Chilwero

Buiten is het grote terras van elke suite de ideale plek om cocktails te drinken of te genieten van een romantisch privédiner dat wordt geserveerd onder de Afrikaanse hemel.
De lounge, de bibliotheek en de eetkamer van de lodge laten een nieuwe, frisse expressie van safari-stijl zien, geïnspireerd door een omgeving die van nature overvloedig van geest is. De tonen van het chique interieur roepen natuurlijk hout op dat wordt gebleekt door de intense hitte, aangevuld met zachte geometrische prints en prachtige mozaïekvloeren.
Een verhoogde, schaduwrijke veranda kijkt uit op de tuinen en de prachtige vergezichten daarbuiten, geluidgestuurd door de geluiden van Afrika. De supercomfortabele zitplaatsen nodigen gasten uit om onbelemmerde zonsondergangen te bewonderen terwijl de schemering zo lang mogelijk valt, waardoor de verbinding met de natuur wordt gemaximaliseerd.

Sanctuary Chobe Chilwero
Botswana, Chobe National Park, Sanctuary Chobe Chilwero

Een full-service spa, met een unieke tree-top behandelkamer, nodigt lichaam en geest uit om zich te laten verwennen, met een Afrikaanse Verwarmde Stenen Massage, bijvoorbeeld met mineraalrijke vulkanische basaltrotsen en sheaboomboter om zijn Magie benadrukken. Het zwembad op gespleten niveaus wacht op verfrissing en zachte lichaamsbeweging, terwijl meer energieke gasten van de nieuwe fitnessruimte zullen genieten.

Sanctuary Chobe Chilwero
Botswana, Chobe National Park, Sanctuary Chobe Chilwero

Grote kuddes olifanten domineren het gevarieerde terrein, met bossen, weiden en zandvlakten, en deze vriendelijke reuzen komen naar de waterkant om te baden en te dollen in luidruchtige gemoedstoestand. Leeuwen, luipaarden, buffels en de andere grote roofdieren – cheetah, wilde hond en hyena – zijn ook te zien in het Chobe National Park, waardoor dit een zeldzaam habitat is.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close