Reizen

Met de Thalys naar Disneyland

Sinds april van dit jaar  is het mogelijk om in 3 uur en 38 minuten vanuit Amsterdam rechtstreeks naar Marne-la-Vallée – de thuisbasis van Disneyland te reizen! Natuurlijk is het mogelijk om in Rotterdam, Antwerpen of Brussel op te stappen. Deze Thalys service kent twee dagelijkse retourritten. Waardoor je ‘s ochtends rechtstreeks naar Disneyland kunt gaan, kunt genieten van een dagje plezier en daarna ‘s avonds terug naar huis.

ThalysEen reis naar Disney land Parijs duurt met de auto toch al snel 6 uur en dan moet alles meezitten onderweg. Een alternatief was het vliegtuig maar met de vereiste incheck tijden en gezien de hoge kosten was dit niet echt een alternatief. De nieuwe service met de Thalys is super. In slechts een paar uur, vanuit Rotterdam in minder dan 3 uur, sta je voor de poorten van the Place where magic Happens. In veel gevallen is het zelfs mogelijk om op de dag zelf of kort van te voren nog een ticket te kopen.

De magie begint al in de trein. Je hebt allemaal je eigen gereserveerde stoel en heb je verschillende keuze mogelijkheden qua comfort. Zo kun je kiezen uit comfort 1 of  comfort 2. Wil je helemaal in de watten gelegd worden dan is premium echt jou ding.  Naast de zeer comfortabele stoelen met gratis wifi heeft u toegang tot de lounge en wordt er aan uw zitplaats een maaltijd geserveerd. De kleintjes onder ons kunnen aan de tafeltjes uitgebreid kleuren of hun beentjes strekken. Want het is een echte opgave voor de kleintjes onder ons om te weten dat Mickey en zijn vrienden op ons wacht en je stil moet zitten.

Eén dag Disney Parijs is mogelijk zonder de enorme reis belasting. Maar om maximaal te genieten van al het moois en te relaxen is een meerdaags bezoek aan Disneyland aan te bevelen. Op het park heeft Disney zijn eigen hotels maar in de directe omgeving zijn voldoende alternatieven.Thalys

Om een ​​kaartje te kopen, gaat u gewoon naar de reguliere Thalys-site en neemt u Marne-la-Vallée – Chessy als eind bestemming.

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met reizen met de Thalys en zeker met bestemming Marne-la-Vallée – Chessy DisneyLand Parijs.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button