KamperenReizen

Glamping-de-luxe in de Alpen

De vijfsterrencamping van het Zugspitz Resort is onlangs uitgebreid met 45 nieuwe campingplaatsen. Daarmee staat de teller op 175 terrasvormig aangelegde plaatsen. Er is meer goed nieuws: sinds kort kunnen alle campinggasten gebruik maken van de vele faciliteiten van het prachtig vernieuwde Zugspitz Resort. En dat maakt van de camping een echte glamping-de-luxe. 

Je kunt onder andere gebruik maken van het 1500 m2 grote Spiele & Wasserwelt met zwemparadijs, overdekte zwembaden, sauna’s, stoombad, zoutgrot en rustruimtes. Ook de knusse hotelbar, gezellige restaurants, campingwinkel en fitnessruimte staan ter beschikking. Campinggasten kunnen ook gebruik maken van de indoor­avonturenwereld met bioscoop, klimmuur, kartbaan en play & chill-ruimte. Voor kinderen vanaf drie jaar zijn er dagelijks activiteiten in Didis-kinderclub.

De camping ligt aan de voet van de Zugspitze bij het dalstation van de Tiroler Zugspitze-­kabelbaan. Met uitzicht op immense bergtoppen, bossen en groene alpenweiden. De staanplaatsen liggen deels in een naaldbos. Er mag een kampvuur gemaakt worden en er zijn elektrische fietsen te huur. In de zomer wandel je hier langs prachtige panorama’s, fiets je met de mountainbike door de bergen of klim je via een van de 130 klimroutes naar boven. Je kunt ook met de lift naar de top voor een onvergetelijk uitzicht op 2962 meter hoogte.

Deluxe-Badehaus
Het nieuwe hoofdgebouw ofwel het Deluxe-Badehaus van de camping is gebouwd in moderne alpine-stijl. Het biedt 35 moderne badkamers met ligbaden en dubbele wastafels. In de goed uitgeruste keuken met vaatwasser en koelkasten maak je hier samen de lekkerste gerechten klaar.

Wil je deze zomer een actieve vakantie combineren met veel ruimte en gezelligheid? Rij dan naar het Oostenrijkse Ehrwald, net over de Duitse grens en uitstekend bereikbaar met de auto. Hier kun je verblijven op de camping, in het hotel of in een van de gezinsappartementen van het Tiroler Zugspitz Resort. Ideaal voor actieve gezinnen. Op de website www.zugspitz-resort.at vind je altijd wel een passend arrangement.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button