Reizen

Een zeilvakantie van £ 1 miljoen.

Natuurlijk als Covid-19 onder controle is.

Als een van de toonaangevende bootverkoop- en charterorganisaties in het Verenigd Koninkrijk, heeft Boats.co.uk een van de meest uitzonderlijke kansen gecreëerd voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke chartervakantie; een wereldwijd avontuur van een jaar voor de bevrachter en maximaal 7 andere gasten die de wereld rondreizen in de veiligheid en luxe van een prachtig, bemand zeiljacht van 25 meter – de £ 4m Oyster 825 Champagne Hippy. Deze geweldige kans is echter niet goedkoop, deze vakantie van je leven komt met een prijskaartje van £ 1 miljoen!

Het idee van een ‘extreme’ vakantie werd opgewekt door de broers James en Nick Barke, eigenaren van Boats.co.uk Charters, toen ze in december 2019 hun eigen liefde voor ‘echt zeilen’ ontdekten. Ze namen deel aan de Atlantic Rally for Cruisers, (ARC) racen van de Grand Canaria naar St Lucia in hun jacht Champagne Hippy vergezeld door wereldkampioen zeiler, Alex Alley en vijf andere bemanningsleden. Ze voltooiden de transatlantische overtocht in slechts 15 dagen, waarbij ze de finishlijn als 13e algemeen overschreden en de eerste Oyster die finishte.

Het jacht werd eerder vorig jaar overgenomen door Boats.co.uk en is volledig gerenoveerd door het getalenteerde team in hun uitgebreide Essex-werf. Belangrijk is dat het is aangepast om te voldoen aan de Marine Coastguard Agency (MCA) Stabiliteitscategorie 0. Dit is het hoogste coderingsniveau dat door de MCA wordt afgegeven, wat het vermogen van de jachten van onbeperkte oceaancruises wereldwijd bevestigt.

Om deze codering te bereiken heeft het jacht strenge bouw- en ontwerpvereisten ondergaan en heeft de uitrusting en algemene uitrusting voldaan aan de veeleisende niveaus die nodig zijn voor deze categoriestatus. Om deze nalevingscode te behouden, wordt de boot regelmatig onderzocht en bemand door personeel met specifieke, gecertificeerde nalevingsniveaus waarmee ze een jacht van categorie 0 kunnen bedienen. Dit betekent dat Champagne Hippy klaar staat om iedereen, waar ook ter wereld, mee te nemen met het vertrouwen dat ze een volledig conform schip en bemanning hebben.

Bij hun terugkeer uit St. Lucia erkenden de broers dat ze een levensveranderende ervaring hadden opgedaan en een charter wilden aanbieden dat het verfijnde, veilige en uiterst plezierige zeilen omvat dat Champagne Hippy biedt. Ze besloten om een ​​heel speciale chartermogelijkheid te ontwerpen die past bij de dromen van die avontuurlijke mensen die altijd al de wereld rond hebben willen zeilen. Voor cruisereizigers met een bucketlist met langverwachte locaties en de ambitie om de reis van hun leven te maken – Champagne Hippy maakt het allemaal mogelijk, met het comfort en de stijl van een superjacht-ervaring.

De Oyster 825 is iets meer dan 80ft totale luxe met de indrukwekkende prestaties die worden verwacht van deze zeer gerespecteerde Britse bouwer en ontwerper. Een krachtig jacht met een schone, gemakkelijk te besturen romp door Humphreys Yacht Design met styling en engineering van het Oyster Design-team, de 825 kan gemakkelijk 250 mijl per dag halen op lange passages.

Voor het nieuwe charteraanbod zal Champagne Hippy een bemanning van 2 hebben; Kapitein Dudley, een zeer ervaren en gekwalificeerde schipper die gasten aanmoedigt om zoveel of zo weinig mogelijk de touwen te nemen en zijn partner, bekroonde chef-kok Samantha. Sam gebruikt graag lokale, verse producten om een ​​prachtig repertoire van gewoonweg heerlijke gerechten te serveren en als gasten zelf van koken houden, kan Sam ze kennis laten maken met ambachtelijke voedselmarkten en lokale leveranciers.

Zowel Dudley als Sam zijn opgegroeid op het water en hebben de wereld rond gevaren en veel exotische bestemmingen verkend. Ze brengen een levenslange ervaring met het zeilen van de oceanen van de wereld naar Champagne Hippy, zodat haar gasten kunnen genieten van een uitzonderlijke reis, of ze nu ervaren zeilers zijn of enthousiaste extreme avonturiers.

Afhankelijk van de keuze van de reis en de havens, zijn er mogelijk vele routes naar de cruise: een bezoek aan de Grand Prix van Monaco, het Canal Grande van Venetië, het Panamakanaal doorkruisen, de Galapagos verkennen, kreeft eten voor anker in een rustige baai in Nieuw-Zeeland, zelfs de meest ervaren zeiler zal graag in de veilige en bekwame handen zijn van Champagne Hippy en haar bemanning.

Gasten kunnen ervoor kiezen om met de bemanning mee te zeilen in deze oceaan volbloed, met elektrische lieren, zeilbesturing en automatische pilootsystemen, het hanteren van boten is opwindend leuk of, als ze dat liever hebben, kunnen ze gewoon achterover leunen op een ligstoel, genieten van de zee lucht en kijk naar de dolfijnen.

Deze charter is geschikt voor uw levenslange passies en interessese om de wereld over te zeilen.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button