Reizen

Een echte insectenbar met Hopperzz en Wurmzz

Een sprinkhaan gebakken in knoflook met een snufje zeezout op een stokje of een puntzakje geroosterde buffalowormen; het zijn dé delicatessen die geserveerd worden op de Vakantiebeurs van 10 tot en met 13 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Voorafgaand aan de beurs konden bezoekers alvast opgaan in de vakantie voorpret. De insecten foodtruck stond namelijk in Hoog Catharijne en in de Markthal in Rotterdam.  Van 10 tot en met 13 januari 2019 komt de Vakantiebeurs terug naar de Jaarbeurs in Utrecht. Op het reisevenement van het jaar worden bezoekers geïnspireerd door honderden reisaanbieders en ontdekken zij de meest uiteenlopende landen en culturen. Naast interessante presentaties en workshops, kunnen bezoekers deze editie deelnemen aan een fiets- en wandelroute of een wijnroute. Zeilen, suppen of kajakken kan in de geheel vernieuwde Kamperen aan de Kust-zone waar reisliefhebbers in het reuzenrad een uniek uitzicht hebben over heel Zuid-Europa.

vakantiebeurs
jaarbeurs

Avonturiers die een hopperzz of wurmzz proefden werden goed beloond; zij ontvingen een vrijkaart voor Vakantiebeurs 2019 én ze mogen daarnaast nog eens tien vrienden uitnodigen om tegen een gereduceerd tarief mee te gaan. Als bewijs voor de dappere daad kregen de proever tevens een instaxfoto mee van het moment waarop ze hun hopperzz of wurmzz verorberen.

Vakantiebeurs
jaarbeurs

Bart Meijer, brandmanager van Vakantiebeurs: “Bij een bezoek aan de Vakantiebeurs maak je een rondje rondom de wereld en voelt het alsof je al op je volgende vakantiebestemming bent aangekomen. Het gaat echt om de belevenis. Dit hebben we dit jaar naar een next level getrokken met een minireuzenrad, een groot bad waarin kan worden gezeild en ook abseilen is een mogelijkheid. Uiteraard mag hierbij het smaakzintuig niet ontbreken. Vandaar dat we nu een heuse insectenbar naar het event brengen. Om de vakantie voorpret alvast te laten beginnen brachten we de Vakantiebeurs alvast naar je toe in twee van de grootste steden van Nederland. “

De vakantiebeurs is dit jaar voor de 49ste keer van 10 januari t/m 13 januari. Voor meer informatie ga naar de vakantiebeurs.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close