Reizen
Trending

De Gran Fondo Veluwe toertocht

Op zaterdag 9 september vindt in het grootste natuurgebied van Nederland De Gran Fondo Veluwe toertocht plaats. Deze on-Nederlands mooie toertocht voert je over rustige weggetjes door de bossen, hei en heuvels. Waarbij je onderweg verschillende uitdagingen tegen komt.

 Door een werkelijk schitterend landschap in een tijd van het jaar dat de Veluwe op zijn mooist is. Je kunt kiezen uit drie afstanden; 80 km, 120 km of 160 km. Op drie segmenten kun je een korte individuele tijdrit rijden, waar diverse klassementen van worden gemaakt. Een echte Gran Fondo dus waarin je kunt genieten van de natuur, rustige landelijke wegen en de fietspaden.

Ook de start en finish locatie is oogstrelend. Op de oprijlaan van  Kasteel Cannenburch bij Vaassen (boven Apeldoorn) heten we je van harte welkom voor de start. Na afloop word je binnengehaald door de ronde missen die je een welverdiende medaille uitreiken. Aan de inwendige mens is ook gedacht en kun je onder het genot van een heerlijk Kwaremont Biertje napraten over de klimmetjes en de tijdritten

Inschrijven voor deze tocht kan tot 6 september op http://www.granfondoveluwe.nl

 

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button