Reizen

Kunnen we dit jaar naar het buitenland op zomervakantie?

Be Live Collection Marrakech Adults Only is een Oosters paradijs.

Gisteravond hebben we kunnen horen dat de verdere versoepeling van de corona maatregelen in Nederland zo als gepland verder gaan. Daarnaast zijn verschillende  landen druk bezig om te bezien of ze hun grenzen weer open kunnen stellen voor vakantiegangers. Wie weet kunnen we dan binnenkort weer andere landen bezoeken. Waar we kunnen genieten van andere culturen. Wij waren erg onder de indruk van Marokko.

Het Be Live Collection Marrakech Adults Only Hotel, gelegen in Marrakech, in het hart van het spannende Marokko is een absolute aanrader. Het hotel heeft 5-sterren en biedt gasten alle comfort die je mag verwachten. Afhankelijk van de verkeersdrukte brengt een taxi je binnen 20 minuten van het vliegveld naar dit bijzondere hotel. Waar dagelijks meer dan 300 medewerkers bezig zijn om het jouw als gast volledig naar je zin te maken.

Het hotel ligt in een prachtige omgeving in de Palm Grove, omringd door palmbomen die bezoekers een idyllische gevoel geven en die de sfeer uitstralen van de lokale essentie van Marokko die alleen de gelukkigste reizigers kunnen ontdekken. Dit is een hotel alleen voor volwassenen, een plek om te genieten van de stilte en rust tijdens een vakantie waarin aan de behoeften van de reizigers zorgvuldig wordt voldaan. Met de rust kan het helaas wel anders wanneer er een grote groep luidruchtige Amerikanen is neergestreken. Maar dat was tijdens ons verblijf maar van korte duur.

Dit luxe hotel heeft in totaal 212 kamers in 5 verschillende types. Elegantie, goede smaak en zorgvuldige aandacht voor het kleinste detail, maken dit hotel een designplaats op maat voor zijn gasten. Dit resort biedt all-inclusive service zodat de bezoekers ten volle van hun vakantie kunnen genieten. Naast de faciliteiten van Be Live Collection Marrakech Adults Only vinden gasten er een fitnessruimte en een spa centrum.

Dit benijdenswaardige complex biedt ook plezier en voldoet evengoed aan de behoeften aan rust en vrije tijd. In de twee zwembaden, waarvan één verwarmd, kunnen gasten een verfrissende duik nemen.

Lokale keuken is een van de sterke punten van deze exotische plek en bij het Be Live Collection Marrakech Adults Only Hotel wordt speciale aandacht besteed aan het gastronomische aanbod door bezoekers de meest typische smaak van het gebied te bieden in zijn Marokkaanse restaurant, dat verrukt van de essentie van een keuken die zelfs de meest veeleisende fijnproevers boeit. De toetjesbar is fenomenaal en een echte eye-catcher. Naast meer traditionele gerechten, beschikt het hotel over een internationaal restaurant, een snackbar en een waterbar, zodat aan alle voorkeuren wordt voldaan.

Regen kennen ze ook.

Op enkele kilometers afstand van het historische centrum biedt dit dromerige resort zijn bezoekers een adembenemend uitzicht, waarin de met palmbomen bedekte omgeving wordt vermengd met de majestueuze en subtiele lijnen van het Atlasgebergte. Be Live Collection Marrakech Adults Only is eigenlijk een Oosters paradijs waar bezoekers zich gelukkig voelen.

Voor meer informatie en reserveren ga je naar de website  van Be Live Collection Marrakech Adults Only.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close