KledingVrouwen

Moeder aarde.

Wind, Water, Vuur en Aarde.

Bij Power Woman geloven ze in de kracht van vrouwen en de kracht van de natuur. Mother Earth is een gloednieuwe collectie met een reeks milieuvriendelijke sportkleding voor zachte sporten en rustige activiteiten. De collectie is gemaakt van 80% gerecyclede PET-flessen. Geïnspireerd door de 4 natuurlijke elementen en natuurkrachten: aarde, wind, water en vuur.

GERECYCLEERDE COLLECTIE ♻️

Zowel de natuur als de mensheid tijd nodig hebben om te herstellen. Daarom heeft Power Woman een collectie gemaakt voor zachte sporten, rustige activiteiten en reflectie. Onze nieuwe collectie viert een terugkeer naar onze wortels, terug naar waar het allemaal begon, terug naar de natuur en Moeder Aarde. De Mother Earth-collectie is gemaakt van 80% gerecyclede PET-flessen, voor een duurzamere planeet.

GERECYCLEERDE PET-FLESSEN

Om de Mother Earth-reeks sportkleding te creëren, worden gerecyclede plastic flessen omgezet in garen. Elke dag worden PET-plastic flessen gereinigd, gesneden en verwerkt tot polymeer garen. Dit garen wordt vervolgens opnieuw gesponnen tot polyester met een continu filament. Dit proces is in de loop der jaren continu verfijnd en het materiaal is nu sterk genoeg om te voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van Power Woman.

Nu hebben we een materiaal gevonden dat werkt. De kledingstukken van Mother Earth zijn net zo klaar voor langdurig gebruik en hergebruik als de rest van ons assortiment, zegt oprichter Anna Wretling van Power Woman.

Verantwoordelijkheid voor het milieu is vanaf het begin een topprioriteit geweest voor Power Woman. Dit omvatte het aanmoedigen van klanten om opnieuw te gebruiken en te recyclen. Eerder dit jaar lanceerde het bedrijf een tweedehands Facebook-groep – Geef je kracht door – die vrouwen helpt bij het verkopen, kopen en ruilen van Power Woman-kleding.

Power Woman streeft naar voortdurende verbeteringen van haar milieuvriendelijke productieprocessen. De Mother Earth-collectie maakt deel uit van deze voortdurende inspanning, aangezien het merk het milieubewustzijn in alle gebieden van de sportkledingindustrie blijft bevorderen.

Mother Earth Collection wordt geleverd in 3 stukken: panty, top
en shorts in de kleuren Leo Black en Leo Camel / Taupe en is perfect voor trainingen zoals yoga, gym en pilates. Supersaft en glad materiaal voor de ultieme aanraking met de tweede huid. Zijdeachtige aanraking en lichtgewicht voor comfortabele bewegingen.

Voor meer informatie ga naar Power Woman.

 

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close