KledingVrouwen

AMELIA GTX.

AMELIA GTX, de wandelschoen geïnspireerd op de bergbeklimmer Amelia Edwards.  In 2019 is de Epic Women-collectie ontworpen voor de vrouwen die in buitensporten hun passie vinden. Geïnspireerd door vrouwen die hebben bijgedragen aan de geschiedenis van bergsport, is de Epic Women-lijn gericht op de behoeften van de vrouwelijke voet in termen van comfort en pasvorm.

Zacht en flexibel.

De sterke punten van de Epic Women-collectie zijn het constructieve detail en de comfortabele pasvorm die de voet als een tweede huid omsluit. Amelia GTX is een zachte en flexibele laars die wordt aanbevolen voor middelzware bergroutes op rotsachtige terreinen. De Vibram® Multifilm-zool biedt de beste prestaties, dankzij de “klimzone” die verbeterde grip biedt.

Amelia Edwards.

De Zamberlan Amelia is geïnspireerd op het gedurfde karakter van mevrouw Edward, omdat het zowel door vrouwen is ontworpen als gebouwd voor vrouwen die verder durven. Amelia Edwards is auteur van het boek Untrodden Peaks and Unfrequrequ Valleys, A Midsummer Ramble in the Dolomites. Deze laars is ideaal voor backpacken en wandelen buiten het parcours in verschillende omstandigheden.

Specifieke kenmerken.

De schoen wordt op traditionele manier met de hand gemaakt in Italië. Het bovenwerk is gewaxed en van nubuckleer. Hierdoor is het ademend en extreem duurzaam. De Waxed Nubuck voegt een laagje rustieke schoonheid toe aan de laars en zorgt voor een opvallend uiterlijk zowel in nieuw staat al gebruikt. Mits goed onderhouden. De rubberen teenriemen met PU-coating zorgen voor duurzaamheid en bieden extra bescherming aan het leren bovenwerk, vooral boven de teenbult. Natuurlijk moet en dergelijke schoen waterdicht terwijl de transpiratie van de voet naar buiten moeten kunnen worden verwijderen. De Gore-Tex Performance Comfort-membranen garandeert dit. Vibram Multifilm-buitenzolen hebben PU-midden zolen met dubbele dichtheid voor extra comfort en verbeterde prestaties op belangrijke drukpunten, terwijl de Vibram rubberen buitenzool uitstekende grip en tractie biedt in verschillende omstandigheden. Verder heeft de schoen een ZBPK Performance Fit + ZLF (Zamberlan Ladies Fit) met een uitstekende hielvergrendeling, een anatomische omslag over de voet en een ruim teenvak voor comfort.

Voor meer informatie en verkooppunten ga naar Zamberlan.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button