KledingMannenVrouwen

Ultra Trail serie voor elk wat wils

Of je nu af en toe een rondje in het bos rent of je er regelmatig op uittrekt om de steilste Alpenpaden aan te vallen; beide zijn te vatten onder de noemer trailrunning. Voor sommigen niet meer dan een hippe term voor hardlopen in de natuur, voor anderen een echte levensstijl.

De Ultra Trail Series-schoenen bieden voor elk wat trails

Ultra TrialTot welke groep je ook behoort, feit is dat trailrunning populairder is dan ooit. Een gevolg van die populariteit is dat nieuwe trailruns als paddenstoelen uit de grond schieten. Van de Veluwe en de Brabantse natuur tot aan de Nederlandse duinen zie je lopers van alle niveaus. Of om te trainen voor de 120 kilometer lange The North Face Lavarado Ultra Trail in Italië. The North Face® weet: je haalt meer plezier uit trailrunning met goede schoenen. De nieuwe Ultra Trail Series is de lichtste en stevigste trailschoenserie tot nu toe en biedt voor elk niveau wat wils. We lichten vier modellen voor je uit.

Ultra Cardiac II (Men & Women): instapmodel voor op de Nederlandse trails

Loop je graag een rondje in het bos of door de duinen? En merk je dat dat met je huidige hardloopschoen niet altijd even lekker gaat, omdat je grip mist of een te zware schoen draagt? Dan is de Ultra Cardiac II jouw ultieme trailschoen. Dit instapmodel (letterlijk) houdt je voet stabiel en je lichaam overeind, hoe onregelmatig de ondergrond ook is.

Ultra Endurance (Men & Women): een allround trailschoen

Een trailrun op komst? En niet zeker of je huidige hardloopschoen het gaat overleven? De Ultra Endurance-trailschoen is jouw keus. Deze allrounder biedt grip, ondersteuning en houdt je voeten koel; je hoeft kortom alleen maar aan je loop of training te denken. Voor zware offroad-omstandigheden, maar ook voor Hollandse bospaden in de plensregen.

Ultra Vertical (Men & Women): nieuw model voor klimmen en dalen

The North Face® komt ook met een volledig nieuw model in de Ultra Trail Series, speciaal ontworpen om de zwaarste paden in de bergen aan te kunnen – hoe steil ze ook zijn. Dus of je nu aan het klimmen of aan het dalen bent, met de Ultra Vertical loop je technisch perfect. Wat je nog meer nodig hebt bij lopen met veel hoogteverschil? Een stabiele pasvorm, een lichte schoen en grip. Niet voor niets heeft The North Face® precies daarmee rekening gehouden in dit model.

Ultra MT (Men & Women): alles wat een trailschoen nodig heeft

Word jij wild van een trailrun van vele kilometers door de bergen? Kan het terrein voor jou niet ruig genoeg zijn? Voor echte uithouders is er de Ultra MT-trailschoen. Ontworpen voor gebruik op de moeilijkste, oneven ondergronden. En dus voorzien van extra stabiliteit, zonder daar direct een zwaargewicht van te worden. Geheel pijnloos is een ultratrail nooit helemaal, maar deze schoen verzacht een heleboel.

The North Face®, een merk van VF Corporation, werd in 1966 opgericht met als doel het ondersteunen van avontuurlijke buitensporters in alle weersomstandigheden. Vandaag de dag zijn we toonaangevend op het gebied van buitensport. We leveren producten die door sporters getest zijn en die hun nut bewezen hebben tijdens expedities. Producten om de grenzen van het menselijk potentieel mee te verkennen en uit te dagen. Door middel van duurzaamheidsprogramma’s beschermen we onze speelomgeving en beperken we onze impact op de planeet. Producten van The North Face® zijn wereldwijd verkrijgbaar bij goede, gespecialiseerde (buiten)sportwinkels. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Californië, op een duurzaam gebouwde campus (LEED Platinum-gecertificeerd). Kijk voor meer informatie op www.thenorthface.nl.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button