KledingMannenVrouwen

Tijdloze waxjas voor jarenlang wandelplezier

De Country Waxjas van Regatta is oersterk. Als je hem goed onderhoudt gaat hij een leven lang mee. De jas is gemaakt van 100% Coolweave-katoen dat geïmpregneerd is met reukloze, op olie gebaseerde wax. Daardoor is hij waterdicht, winddicht en toch ademend. En vuilafstotend. Ideaal voor allerlei buitenactiviteiten, zoals wandelen, tuinieren, vissen en paardrijden.

De Country Waxjas is volledig gevoerd met een traditionele Engelse ruitvoering van katoen. De voorzijde is klassiek met vier zakken, een opstaande corduroy kraag en een oversized trekring voor gemakkelijk aan- en uittrekken. Verkrijgbaar in zowel een dames- als herenuitvoering in de kleuren Navy, Dark Khaki en Black.

Made in UK
De jas is gemaakt in het Verenigd Koninkrijk. Daar werden 100 jaar geleden al waxjassen gemaakt om de extreme weersomstandigheden van Noord-Engeland te doorstaan. Dankzij de klassieke stijl, weerbestendigheid en veelzijdigheid zijn de jassen tegenwoordig erg geliefd.

Informatie
De Regatta Country Wax Jacket is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs € 150. Informatie: www.regatta.com.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button