KledingMannenVrouwenWintersport

Technologic van Colmar doet oude tijden herleven.

Colmar doet met haar wintercollectie van 2019–20  een herinterpretatie van de befaamde jas uit de collectie van 1980, in een explosie van kleuren. Alle felle kleuren van toen zijn terug en zullen de pistes net als in de 80 een wonderbaarlijke uitstraling geven.

Rechtstreeks vanuit het uitgebreide Colmar archief draagt de capsule collectie voor het volgende seizoen de naam: Technologic – vernoemd naar de iconische jas uit de jaren ‘80, die met zijn onverwachte kleurcombinaties de ski gemeenschap van die tijd voor zich won.

De innovatieve Technologic jas werd gedragen door de ski-kampioenen en verrijkte zo de piste met de meest ongebruikelijke kleuren, die de – doorgaans veilige kleurkeuzes in de – ski-wereld verlevendigden met kleur.

Volgend seizoen zal de ski-collectie van Colmar dit iconische item opnieuw centraal stellen in de vorm van een gewatteerd (dons-)jack en bodywarmer. De items zijn verkrijgbaar in een breed kleurenpalet, van ombre-effect tot effen tinten.

Het ski-aanbod van Colmar is veelzijdig en voldoet aan elke eis van het zogenoemde Colmar-DNA: het merk koppelt stijl nooit los van technische details. De gewatteerde items dragen een waterafstotende donzen voering aan de binnenzijde en de milieuvriendelijke Teflon EcoElite behandeling aan de buitenzijde.Technologic van Colmar

In aanvulling op de jassen, bestaat deze capsule collectie uit een alles-in- een skipak voor vrouwen, sweatshirts; gemaakt van elastisch poolweefsel en broeken in felle kleuren – met aan de onderzijde een terugkoppeling naar de print op de jas.

Wil je weten waar deze kleding voor volgend seizoen te koop is ga dan naar de site van Colmar.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button