KledingMannenVrouwen

Saika voor mannen en Koya voor dames

Hiking en elegantie zijn niet onverenigbaar, maar het is niet altijd gemakkelijk om de juiste kleurmatch te vinden bij het kopen of selecteren van een outfit. Onze door Japan geïnspireerde wandelkledinglijnen van Saikai en Koya bieden complete outfits – broeken, t-shirt, tussenlaag en jas – die gemakkelijk te combineren zijn.

Van top tot teen biedt deze collectie optimale thermische regeling en bewegingsvrijheid. Compacte jassen, verkoelende broeken en korte broeken, t-shirts en polo’s met geurbestrijdende eigenschappen, je zult van Saikai en Koya gaan houden!

Saikai

Door de naam willen we de meer dan 400 eilanden van het SAIKAI National Park verkennen, maar het is ook mogelijk om onze directe omgeving te verkennen met deze collectie veelzijdige, technische en comfortabele wandelkleding. De SAIKAI shorts en broeken zijn uitgerust met  Ceramicool-huidkoelings technologie en voorkomen oververhitting wanneer de zon schijnt.

T-shirts en poloshirts zijn gemaakt van 50% merinowol, bekend om zijn uitstekende thermische en geurbestrijding, en 50% Tencel Lyocell-vezel, die wordt geproduceerd in een bijzonder milieuvriendelijk proces en waarvan de zachtheid, het comfort en de thermische regulering niet zullen verdwijnen.

Koya

De naam Koya voor deze lijn van veelzijdige, technische en comfortabele wandelkleding roept een bergketen op, gehuld in mystiek die wandelaars en wandelaars behaagt die het geluk hebben daar te komen, maar het is natuurlijk mogelijk om ten volle te genieten van deze kleding in een nabije omgeving. De Koya-shorts en -broeken zijn uitgerust met Ceramicool huidkoel technologie en voorkomen oververhitting wanneer de zon schijnt of wanneer de helling steiler wordt.

 

Odlo koop je voordelig bij Bol.com.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button