KledingMannenUitrustingVrouwen

Run the Distance.

De finish is overschat. De start is slechts het begin. Maar de ruimte ertussen, waar de kilometers en momenten een oceaan worden tussen de golven, dat is waar de magie gebeurt. De ervaring wacht in de verte.

We rennen niet alleen om te trainen, fit te worden en dat pad te volgen. We rennen omdat we dat gevoel moeten beleven en er deel van moeten uitmaken. Dit is waar we spullen voor maken – zodat jij je alleen op die ervaring kunt concentreren. Geen afleiding. Laat ons je meenemen op dat pad, laat ons daar bij je zijn, of het nu gaat om onze stokken, rugzakken, jas of anders. Ontdek hieronder de hoogtepunten van de Black Diamond trailrunning-collectie voor 2021.

Distance Wind Shell.

De Distance Wind Shell is gemaakt voor bergavonturen en is een essentiële beschermende laag met extra weerbestendigheid. Met de revolutionaire Breathable Water Protection Technology van Green Theme International – een geheel nieuwe milieuvriendelijke PFC-vrije DWR die superieur is aan prestaties en duurzaamheid ten opzichte van elke andere DWR-oplossing – kan de Distance Wind Shell worden ingepakt en opgeborgen in zijn borstzak met een karabijnhaakclip lus, zodat je hem aan je harnas kunt bevestigen tijdens snelle en lichte missies die noodbescherming nodig hebben als het weer breekt.

KENMERKEN
– GTT’s Empel Breathable Water Protection Technology – een revolutionaire watervrije en PFC-vrije DWR die superieur is in prestaties en aanzienlijk duurzamer is dan andere DWR-oplossingen
YKK ritssluiting opbergbare borstzak met karabijnhaak cliplus
Luchtdoorlatende stof biedt ademend vermogen voor activiteiten met een hoge output
Capuchon die compatibel is met een klimhelm
– Verstelbare zoom
– Elastische manchet

Trail wandelstokken.

Door een ultralichte koolstofconstructie te combineren met Z-Pole-technologie en FlickLock®-verstelbaarheid, is de Distance Carbon FLZ nu stijver en duurzamer, waardoor het het ultieme is in verstelbare, opvouwbare stokprestaties.

KENMERKEN
– 100% koolstofvezel assen
Z-paal verstelbare lengte constructie met snelle kegel implementatie
– Ongelooflijk lichtgewicht opvouwbare paal: 180 gram / paal (105-125 cm)
Lichtgewicht EVA-schuimgreep en gripverlenging met ademende, vochtafvoerende riem
– Geoptimaliseerde gewrichtsondersteuning en stijfheid voor verhoogde duurzaamheid
– Verwisselbare technische tip compatibel met zowel hardmetalen als rubberen technische tips inbegrepen
Compatibel met Z-Pole Snow Basket
– Verkrijgbaar in lengtes van 95-110, 105-125 en 120-140 cm

Voor meer informatie ga je naar Black Diamond.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button