KledingMannenVrouwen
Trending

Pantoffels uit Denemarken

Met je blote voeten in een wollen pantoffel die uitsluitend met natuurlijke kleurstoffen wordt geverfd en waarbij de leren zool plantaardig wordt gelooid.

 

Niks is vervelender dan koude voeten hebben, toch is het voor veel mensen een gewoonte om hun schoenen uit te doen in huis. Ook om hygiënische reden worden de schoenen bij de voordeur uitgedaan, helemaal met het natte weer buiten. Het bedrijf Glerups ontwikkelde  van 100% schapenwol gemaakte vilten pantoffels. Glerups is een echt familiebedrijf dat momenteel in handen is van zoon Jesper. Moeder Nanny Glerup begon ooit met de hand gemaakte laarzen van vilt, dit groeide uit tot een wereldwijde verkoop hit. Als snel maakte vader Ove Glerup een machine die zorgde voor het vilten. De machine wreef langdurig wolharen in elkaar met behulp van water en zeep. Voor zoon Jesper staat het welzijn van de schapen op hoog vaandel, zo zijn deze pantoffels niet alleen warm maar ook diervriendelijk!

De Glerups  pantoffels zorgen met de dubbele laag vilt in het voetbed niet alleen voor warme en droge voeten, ook krijgt uw voet hierdoor extra demping. Om de pantoffel functioneel te maken is de antislipzool gemaakt van natuurlijke gelooid kalfsleer. Hierdoor heeft u optimale grip. Door het uiterlijk van de pantoffels loopt u ook zonder schoenen er hip bij. De pantoffels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een perfect cadeau voorde koude dagen! Voor meer informatie Glerups

Glerups pantoffels

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button