KledingMannenRunningVrouwen

Maze runner voor als je wilt opvallen in het donker

Uitermate praktische reflecterende handschoenen  en muts voor hardlopers zijn de Maze Runner handschoenen en  Maze Runner Took van Terra Nova Equipment.

maze runnerDe Maze Runner-handschoenen zijn ontworpen Met Extremities X Glo reflecterende technologie, zien de handschoenen er ingetogen uit bij daglicht maar komen tot leven in een reflecterende regenboog wanneer ze worden geraakt door een fel licht in donkere omstandigheden. Onze Maze Runner-accessoires hebben niet alleen reflecterende functies, ze zijn ook winddicht en ademend. Extremiteiten X Blokmembraan blokkeert de koude wind naar buiten, houdt je lichaamswarmte binnen en laat transpiratie ontsnappen – zodat je constant een comfortabele temperatuur voelt tijdens het sporten.

maze runner tookEen fantastisch bijpassend accessoir dat overeenkomt met de Maze Runner reflecterende handschoenen, onze Maze Runner Took is ideaal als u op zoek bent naar iets meer bescherming tegen het weer en om uw zichtbaarheid tijdens donkere omstandigheden te vergroten. Gemaakt van dezelfde materialen als de handschoenen, straalt de reflecterende muts een heldere 360 ​​° -regenboog, eens geraakt door een lichtbron – waardoor je merkbaar en beter zichtbaar bent voor weggebruikers bij slechte lichtomstandigheden. Extremiteiten X Blok winddichte stof houdt de wind uit je hoofd, houdt je lichaamswarmte vast en maakt transpiratie los, waardoor je hoofd comfortabel blijft tijdens het sporten. De Maze Runner Took is ook ontworpen met een afgedekte opening in de zijnaden om het dragen van een bril en een koptelefoon een fluitje van een cent te maken.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close