Kleding
Trending

Kevo Outlast wandel-laars

De Kevo Outlast van Nokian Footwear, de comfortabele laars voor outdooravonturen. Een stevige wandel-laars met quick-lock.

Kevo, gemaakt van natuurrubber

Het Finse merk Nokian Footwear introduceert de Kevo Outlast, een echte outdoorlaars waarmee je alle weersomstandigheden trotseert. De laars is gemaakt van stevig natuurrubber en geschikt voor koude en warme temperaturen. Je wandelt er prettig mee door de sneeuw, door waterplassen en over rotsachtig terrein. Aan de bovenkant bevindt zich een quick-lock waarmee je de laars naar eigen kuitmaat kunt verstellen.

De Nokian Kevo is geheel waterproof en het rubber blijft flexibel tot een temperatuur van min veertig graden Celsius. De laarzen lopen erg comfortabel dankzij de fijne hielstructuur en de schokdempende zool. Ze hebben een zeer goede grip op nagenoeg elke ondergrond.Nokia Kevo

De handgemaakte wandellaarzen zijn ideaal voor actieve buitenmensen, paardenliefhebbers en wandelaars. Dankzij de stalen neus en de extra verstevigde zool zijn ze ook erg goed te gebruiken als werklaarzen.
Nokian Footwear Kevo regenlaarzen zijn verkrijgbaar in het zwart bij de gespecialiseerde outdoorwinkel en via webshops. Ze zijn 100% waterproof en gemaakt van natuurrubber dat sterk, duurzaam en milieuvriendelijk is. Winkeladviesprijs € 159. Ook verkrijgbaar in een hoge versie, Kevo Outlast High, voor € 185. Ga voor meer informatie naar www.nokianfootwear.com.

Over Nokian Footwear
Het Finse merk Nokian Footwear heeft al sinds 1898 ervaring met het maken van hoogwaardige laarzen. Deze handgemaakte regenlaarzen zijn ontworpen door de beste Finse ontwerpers en gemaakt met de grootste zorgvuldigheid en vakmanschap met oog voor detail. Alle laarzen zijn gemaakt van natuurrubber, het beste materiaal om alle weersomstandigheden mee te trotseren. Nokian Footwear heeft verschillende laarzen in het assortiment voor allerlei doeleinden, zoals hiking, jagen, wandelen en survivaltochten.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button