KledingMannenVrouwenWintersport

Het Merino Project, een mooie Italiaanse samenwerking.

Colmar komt met een innovatieve lijn waarin technische prestaties worden gecombineerd in een verfijnde look. En zo brengen de technologische verbeteringen van Colmar elke winter vernieuwende ideeën ‘op de piste’.Dit keer is dat het Merino project, in samenwerking met Reda – een stoffenfabrikant, in1865 opgericht in Biella, Italië. Het resultaat van deze samenwerking zijn twee skipakken, voor hem en haar.

De skipakken zijn volledig gemaakt van de innovatieve garen genaamd Reda Merino Active. Dankzij het CompAct3 draaiende systeem, bestaan de afzonderlijke garen uit een groot aantal microvezels, volledig traceerbaar en ecologisch. De stof is wasbaar en resistent, daarbij zorgt de verbindingstechniek aan de achterkant voor uitstekende waterdichtheid en een ademend vermogen. De buitenkant voelt zacht en wollig aan voor extra comfort. De stof is bestand tegen slijtage en heeft een uitstekende elasticiteit.colmar

Om ervoor te zorgen dat het deze mini-collectie aan niets ontbreekt, is ook Graphene G+ toegepast, afgedrukt op drie verschillende lagen om het lichaam te verzekeren van de ideale thermoregulatie.

De skijas voor mannen heeft een uitneembare donzen voering welke tevens volledig waterafstotend is en dus ook los kan worden gedragen. De jas voor vrouwen is voorzien van een warme en zachtere voering, voor een betere ergonomie en flatteus silhouet. De gewatteerde broeken bevatten stretch for optimale bewegingsvrijheid.

Benieuwd waar deze nieuwe collectie binnenkort te koop is ga dan naar Colmar.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close