KledingMannenVrouwen

FUTURELIGHT Schoenen

De waterdichte schoenen van The North Face zijn gemaakt met verschillende geavanceerde materialen, behandelingen en processen die ervoor zorgen dat je voeten droog blijven. De schoenen zijn aan de binnenkant voorzien van waterbestendige membranen en/of lijm en hebben gesealde naden.

Als je gaat wandelen van stadse parken en straten naar plattelandswegen of bergpaden, dan zijn de Activist FUTURELIGHT™-schoenen iets voor jou. De ervaring in bergschoenen is gecombineerd met een eigentijdse esthetiek voor schoenen die deels koel comfort en deels technische prestaties bieden. De Activists zijn ontwikkeld met een FUTURELIGHT™-membraan. Ze zijn waterdicht en ademen net zo hard als jij wanneer je steile bergen beklimt. Je kunt deze waterdichte schoenen dragen zonder hete, zweterige voeten te krijgen. Dan zijn er nog de tong met vouwnaden en Ortholite®-binnenzolen die de hele dag comfort bieden. Deze lichtgewicht en wasbare binnenzolen behouden hun dempende kracht op lange termijn, zelfs bij dagelijks gebruik. De neusbescherming is handig bij het afdalen of wandelen bij weinig licht op rotsige paden. En tot slot zorgt de EXTS™-zool voor een stevige grip op nat en glad, droog en grind-achtig terrein.

Kenmerken
  • Eigen EXTS™-buitenzool tractiesysteem
  • Ademend waterdicht FUTURELIGHT™-membraan
  • OrthoLite®-voetbed
  • Geïntegreerd ghillie-vetersysteem
  • Neusbescherming
  • Tong met vouwnaden
  • Sneakerscomfor

De schoenen zijn leverbaar in dames en heren uitvoeringen. Zowel in een lage als half hoge uitvoering. Voor meer informatie ga je naar de site van The North Face.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button