KledingMannenVrouwenWintersport

Functionele Ski kleding voor op de piste maar zeker ook buiten de piste

De Khione en Nengal collectie zijn- twee nieuwe freeride productfamilies, ontworpen om je vrij te kunnen bewegen op de berg. Nu zijn deze collecties ontwikkeld en uitgebreid met de  Khione 3L PROOF ™ jas en broek en de Nengal 3L PROOF ™ Parka en broek. Elk kledingstuk is gemaakt met Haglöfs ‘eigen hoogwaardige, fluorkoolstofvrije PROOF ™ ECO-materiaal en is ontworpen om het beste uit je vermogen te halen tijdens het skiën op elk terrein.

De nieuwe collecties combineren prestaties met stijl en duurzaamheid, en werden ontwikkeld met de gedachten van ongestoord skiën in het achterhoofd, waardoor je volop kunt genieten van epische poederdagen. Ze zijn slim ontworpen, gemakkelijk in te stellen, geventileerd, versterkt en voorzien van een patroon voor actie en beweging, en de Khione en Nengal 3L PROOF ™ jassen en broeken bevatten zelfs ingebouwde, volgbare RECCO® reflectoren voor extra veiligheid op de berg.

 

Deze collectie heeft een geweldig ademend vermogen en biedt ultieme bescherming tegen weersinvloeden. De Khione en Nengal 3L PROOF ™ jassen en broeken zijn ontwikkeld  met betrouwbare, hoogwaardige PROOF ™ ECO-stoffen – Haglöfs ‘eigen water-, wind- en ademende materiaal, vrij van fluorocarbon en deels gemaakt van gerecycled materiaal. polyamide. Dus, of je nu op de piste of buiten de piste bent, het ademende en functionele 3-laagse PROOF ™ ECO-materiaal houdt je comfortabel en warm.

Jenny Spiik, materiaalontwikkelaar bij Haglöfs is zeer tevreden over het resultaat. “We hebben PROOF ™ ontwikkeld als onze eigen duurzame technologie – een die een solide bescherming en hoge prestaties kan bieden. De beste manier om dit te doen, was om het toe te passen in een collectie kledingstukken die bestand moeten zijn tegen zeer zware omstandigheden, terwijl tegelijkertijd de drager het comfort moet merken en actief moet kunnen zijn.

De Khione 3L PROOF ™ jas en broek, Nengal 3L PROOF ™ Parka en broek, zijn er in verschillende kleuren.  Ga voor meer informatie over de volledige collectie naar www.haglofs.com.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button