KledingMannenVrouwen

#ForTheNextStep

Waarom gaan we erop uit? Alleen om te ontdekken dat het weer, het eten en de bedden thuis beter zijn? Natuurlijk niet! Soms moeten we gewoon weg, naar buiten. We hebben geen comfortzone nodig, buiten is de beste plek om te voelen dat je leeft. Bij LOWA geloven we dat alles wat we doen meer is dan alleen tijdverdrijf. We geloven dat elke stap die we zetten een reden heeft… Wanneer ga jij?

Komend seizoen staat voor LOWA geheel in het teken van #ForTheNextStep: naar buiten gaan, de wereld ontdekken, genieten van al het moois om je heen én van de mensen dichtbij je. En waarmee kun je dat nu beter doen dan met de schoenen van LOWA? Hieronder stellen wij de INNOX PRO GTX LO aan je voor, dé highlight uit de All Terrain Sport collectie.

#ForTheNextStep met de LOWA INNOX PRO GTX LO
Met de nieuwe INNOX PRO GTX LO verleg je grenzen! En dat niet alleen, dit model voldoet ook nog eens voor 100 procent aan de hoge eisen van buitensporters en mag absoluut gezien worden. De sportieve INNOX PRO GTX LO is gemaakt van een robuuste kunststofmelange, die meebeweegt met elke beweging en maximaal draagcomfort biedt. De direct aangespoten tussenzool van LOWA DynaPU® zorgt voor een optimale demping en de innovatieve LOWA MONOWRAP® en Soft Stabilizer stabiliseren elke stap. De ademende en waterdichte GORE-TX voering zorgt voor een optimaal klimaat in de schoen én houdt de voeten droog. Uiteraard is dit model ook verkrijgbaar in een speciale damesversie.

Bestel deze schoen voordelig bij Bol.com

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button