KledingMannenVrouwen

Fjällräven Abisko midzomercollectie

Tijdens zomerse wandeltochten kom je van alles tegen, van goed onderhouden paden in de aangename zon tot steile rotsachtige stukken in de brandende hitte, stromende regen, onweer of zelfs sneeuw. Wat voor een tocht het wordt hangt af van hoe hoog je boven zeeniveau zit, wat het weer voor je in petto heeft en waar ter wereld je je bevindt.

Abisko midzomercollectie.

Voor het lente-/zomerseizoen 2020 introduceert Fjällräven de nieuwe Abisko midzomercollectie. Deze collectie is geoptimaliseerd voor wandelingen in warm weer – lichtgewicht, ventilerend, sneldrogend en makkelijk in te pakken. Met hetzelfde tijdloze ontwerp, dat een erkend onderdeel is geworden van Fjällräven en een sterke focus op duurzaamheid – waarbij elk kledingstuk niet alleen de ontberingen van het parcours moet weerstaan, maar ook de snelle trends en kortstondige modegrillen. Constant relevant, voor zoveel mogelijk jaren – generaties zelfs.

In ongeveer hetzelfde tempo als Fjällräven markten over de hele wereld veroverd, heeft de ontwikkeling van nieuwe stoffen voor warme klimaten binnen het bedrijf aanzienlijke vooruitgang geboekt. Lichtere, luchtigere stoffen zoals, G-1000 Air, in combinatie met slimme ventilatie oplossingen zoals in de Keb Trousers zijn twee voorbeelden van kleding en innovaties die trekking in warm weer aangenamer maken. Met deze innovaties, voegt Fjällräven de Abisko midzomercollectie toe aan de Abisko productfamilie. De focus ligt op lichtere kleding met extra luchtstroom en bewegingsvrijheid, die sneller drogen dan ooit.

G-1000 Air Stretch is een hoogwaardige mechanische stretchstof en de nieuwste toevoeging aan het diverse assortiment stoffen dat is ontwikkeld op basis van de originele stof G-1000 van Fjällräven. De functionaliteit van de G-1000 Air Stretch is, zoals de naam al aangeeft, perfect voor kleding die licht en luchtig moet zijn en waar je goed in kunt bewegen. Gemaakt van organisch katoen en gedeeltelijk gerecycled polyester. Zoals met alle varianten van G-1000 is de stof duurzaam en ben je goed voorbereid op alle soorten buitenactiviteiten.

Voor meer informatie ga je naar Fjällraven.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close