KledingMannenVrouwen

ECCO EXOSTRIKE

De ECCO EXOSTRIKE DYNEEMA-editie, een snelle wandelschoen die volledig functionele kenmerken combineert met een innovatief ontwerp, kan de Red Dot-prijs 2018 voor productontwerp toevoegen aan de collectie ontwerp accreditaties.

ecco exostrikeDe Exostrike outdoorschoen wist namelijk al eerder  twee prestigieuze onderscheidingen te ontvangen: de 2018 ISPO Award in de categorie Outdoor voor wandel- en trekkingschoenen en in de categorie schoenen de 2018 Scandinavian Outdoor Award.

Het ontwerp en de materiaalselectie voor de ECCO EXOSTRIKE werd aangedreven door de wens om echt hybride stijlen te creëren die volledig functioneel zijn voor het buitenleven, terwijl de street-smart styling van een sneaker behouden blijft. Het gewicht, de dikte en de extreme sterkte van het innovatieve DYNEEMA BONDED LEATHER van ECCO is het stadium voor een schoen die voldoet aan de behoeften van een nieuwe buitengeneratie.

ecco exostrikeDe revolutie van de ECCO EXOSTRIKE begint in de zool met een lichte, nieuwe P.U PHORENE ™ -middenzool die tot -40 graden klimaatblind is, een externe P.U-hielversteviger en een rubberen buitenzool die de sporen trekt. Daar bovenop is ‘s werelds eerste DYNEEMA® BONDED LEATHER van ECCO – extra sterk, lichtgewicht en zacht, biedt uitstekende scheurweerstand, een hoge sterkte-gewichtsverhouding en waterafstotende eigenschappen.

De Red Dot Design Award is een gerenommeerde internationale ontwerpwedstrijd, die producten en projecten met een uitzonderlijk design uitkiest en elk jaar een prijs aan haar ontwerpers uitreikt. Vorig jaar deden producten uit 59 landen mee aan de competitie en elk product werd individueel beoordeeld door een onafhankelijke en internationale jury van experts.ECCO EXOSTRIKE

De ECCO EXOSTRIKE DYNEEMA-editie kwam als beste uit de bus in vergelijking met de beste in de branche. Naast de onderscheiding belandt de erkenning ECCO EXOSTRIKE in het Red Dot Museum, het grootste museum voor hedendaags design.

Voor meer informatie ga dan naar de website van Ecco.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button