KledingMannenVrouwen

Duca Del Cosma aanwezig in Orlando

Dit jaar was Duca del Cosma, de schoenensponsor van het KLM Open, voor de eerste keer aanwezig in Orlando. Tussen alle grote golf merken op de  PGA Merchandise Show.

Kuba CrystalHet Italiaanse merk heeft groots uitgepakt op de grootste golfbeurs van de wereld. Duca del Cosma brengt deze zomer een nieuwe collectie op de markt die stijlvol, elegant en sportief tegelijk is. De schoenen worden uitgebracht in een dames en herencollectie. Niet alleen op de golfbaan zijn de schoenen een echte eye-catcher. Maar in het clubgebouw mogen ze zeker ook gezien worden.

Voor een top prestatie op de golfbaan is het zaak dat de juiste materialen en technologie gebruikt worden. Duca del Cosma is daar in geslaagd door het gebruik van hoogwaardig leer met de noodzakelijke technologie met elkaar te verbinden.porto ercole

Natte voeten zijn een ramp voor je golfspel en daarom is het zaak dat ze in alle omstandigheden droog blijven. Dit wordt mogelijk gemaakt door  een waterdichte ademende ‘sok’ van microvezels.  De ergonomisch verwerkte Skyflex technologie in de zool zorgt naast voldoende grip in de downswing,  ook voor voldoende buiging en flexibiliteit voor de natuurlijke afwikkeling van je voet.

De mannenmodellen zijn de  klassieke La Spezia leverbaar in wit & oranje of het andere model in de  Italiaanse kleuren rood, wit en groen de Kuba. Voor dames is er iets meer keuze namelijk  de Palm Springs (wit & taupe), de Porto Ercole (wit & zand) of de Olbia (goud).palm spring

Duca del Cosma is de nieuwe schoenen en kledingsponsor van het KLM Open. Het exclusieve golfschoenenmerk heeft zich voor een periode van drie jaar aan het Nederlandse toernooi van de European Tour verbonden. Komend jaar zijn ze dan ook present in Amsterdam op The International.

Voor meer informatie neem een kijkje op de website van Duca del Cosma.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button