KledingMannenVrouwen

Ben jij de volgende ambassadeur van Haglöfs?

Het Zweedse bedrijf voor outdoorkleding lanceert zijn klassieke Vassi freeride-collectie opnieuw en is op zoek naar iemand die gepassioneerd is door freeriden. Haglöfs geeft zijn fans de kans om de hoofdrol te vervullen in hun eigen films en een exclusief ambassadeurscontract met het bedrijf te bemachtigen.

Het beste nieuws?

De Haglöfs FW2020-collectie betekent de terugkeer van Vassi.  Een assortiment professionele uitrustingen voor toegewijde freeride enthousiastelingen om de zwaarste omstandigheden het hoofd te bieden. Om dit te vieren en de uitrusting goed te testen, is Haglöfs op zoek naar een nieuwe ambassadeur om lid te worden van de Haglöfs-familie. Het beste nieuws? Iedereen maakt kans om te winnen.

#whatsyourline

Haglöfs begrijpt het belang van authenticiteit in een high-performance sport zoals freeriden, evenals de pure vreugde van het vinden van je lijn door het binnenland. Als gevolg hiervan vragen ze hun fans in de freeride-gemeenschap om een ​​lijn te rijden die ze echt willen laten zien en zichzelf te filmen. Ze kunnen dit doen met hun eigen cam, van bovenaf, vanaf de zijkant – zoals ze willen. Daarna hoeven ze het alleen maar te posten op hun Instagram-feed of -verhalen, @haglofs te taggen en de hashtag #whatsyourline te gebruiken. Meerdere inzendingen worden aangemoedigd en het officiële Haglöfs-account zal inzendingen opnieuw posten: een winnaar wordt vervolgens gekozen en onthuld tijdens Haglöfs Åka Skidor Freeride Days.

De winnaar ontvangt het volgende:

– Een contract van 50.000 SEK( €4.729), alsmede een jaar lang Haglöfs ambassadeur

– Een extra 30.000 SEK (€2.837) voor gebruik bij buitenprojecten

– Deelname aan de komende Vassi-campagne

– Een volledige Vassi-uitrusting

Een tweede prijs van 20.000 SEK (€1,891) voor buitenprojecten en een volledige  Vassi-uitrusting, en een derde prijs van een volledige reeks Vassi-uitrusting.

Voor degenen die op zoek zijn naar inspiratie, heeft de hashtag #whatsyourline al een verschijning op de Instagram-feed van Haglöfs, en foto’s en video’s zullen in het begin van 2020 blijven verschijnen.

De Vassi-lijn werd voor het eerst ontwikkeld in 2010, in samenwerking met skiër Per Jonsson Öhlin. Het werd speciaal gemaakt om aan de eisen van freeriden te voldoen en werd met echt enthousiasme en lovende recensies van de community ontvangen. Dit najaar wordt de lijn opnieuw gelanceerd: bijgewerkt en verbeterd voor het nieuwe decennium, bestaande uit jassen en koersbroeken die zijn uitgerust met RECCO-reflectoren voor veiligheid en doorzoekbaarheid, en gebouwd met GORE-TEX Pro voor echt solide bescherming en prestaties.

De #whatsyourline competitie loopt van 28 januari tot 27 maart. Meer informatie is te vinden op: whats-your-line

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button