KledingMannenVrouwen

Arc’teryx bijzondere Black Friday actie.

Arc’teryx Equipment, het wereldwijde ontwerpbedrijf dat gespecialiseerd is in technische hoogwaardige bovenkleding en uitrusting, observeert Black Friday door hun kleding niet op stortplaatsen en in de circulaire economie te houden met een nieuw aanbod van hun inruilprogramma voor gebruikte uitrusting.

In een poging om de focus te verleggen van de massaconsumptie die gewoonlijk wordt geassocieerd met Black Friday, van 1 november tot 30 november, beloont het merk gasten die hun gebruikte spullen inruilen met een cadeaubon van 30% van de oorspronkelijke winkelwaarde van het artikel. – een boost van 10% op de normale inruilwaarde.

“Als merk zetten we ons in om onze impact op het milieu te minimaliseren en alles te doen wat we kunnen om verantwoord en duurzaam te opereren”, aldus Katie Wilson, Senior Manager Social & Environmental Sustainability. “Met onze Black Friday-campagne hopen we het belang van circulariteit in de kledingindustrie onder de aandacht te brengen en onze gasten aan te moedigen om ons te helpen inventaris op te bouwen voor ons Used Gear-programma.”

Naast de Used Gear Month-promotie, zal Arc’teryx ook Giving Tuesday op 1 december markeren door $ 10 te doneren voor elk item dat de afgelopen maand is ingeruild aan de klimaatgerichte non-profitorganisatie, Protect our Winters (POW).

“Arc’teryx-producten zijn zorgvuldig ontworpen met het oog op hun duurzaamheid, dus het langer in het spel houden van spullen heeft voordelen voor zowel onze consumenten als de planeet. Ons circulariteitsmodel speelt een belangrijke rol bij het behalen van de ambitieuze klimaatdoelen die we dit jaar hebben gesteld: onze uitstoot van broeikasgassen met 65% verminderen tegen 2030, ”zei Wilson. “Daartoe zijn we er trots op onze jarenlange partner POW te ondersteunen bij hun klimaatactie deze Giving Tuesday.”

Het Arc’teryx Used Gear-programma wordt momenteel uitgevoerd in de Verenigde Staten en Canada, waarbij inruilen zowel in winkels als online in de Verenigde Staten en in winkels in Canada wordt geaccepteerd. Consumenten in de VS kunnen Used Gear online kopen op usedgear.arcteryx.com.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button