KamperenUitrusting

STRANDKLAAR

Genietend in de zon, met een koud drankje in de hand en de blote voeten in het zand; de nieuwe premium lijn van high performance koelboxen van Coleman maakt het mogelijk.

Wanneer de temperatuur stijgt, houdt de Xtreme serie eten en drinken lang koel. Natuurlijk niet alleen op het strand, maar ook tijdens een lange kampeervakantie of gewoon in de eigen achtertuin. Met Coleman belooft het een verfrissende zomer te worden.

De Xtreme serie van Coleman, nieuw voor 2022, is onder meer beschikbaar in de maten Wheeled 100QT (95L), 70QT (66L), Wheeled 62QT (59L), Wheeled 50QT (47L) en 28QT (26L). In deze stabiele koelboxen vult dik geïnjecteerd polyurethaan (PU) elke kier, ook in het robuuste deksel. Dat maakt dat er zich geen zwakke punten in de mate van isolatie bevinden. Daarnaast bevatten ze een lekvrije en roestvrije afvoer aan de onderzijde, om vocht gemakkelijk weg te laten lopen, zonder dat de koelbox gekanteld hoeft te worden.

Ook handig; de Xtreme koelboxen zijn geschikt om op te zitten en kunnen tot 113 kilo dragen. De gescharnierde deksels bevatten bekerhouders, zodat een drankje stabiel blijft staan. Daarnaast bevatten de modellen 100QT, 62QT en 50QT wielen, zodat deze koelboxen moeiteloos verplaatst kunnen worden. Afhankelijk van het model, blijft de inhoud van een Xtreme Cooler, gecombineerd met ijs, tot maar liefst vijf dagen koud.

WIST JE DAT?
Eten dat gekoeld bewaard moet worden mag niet boven de 5°C komen, om voedselbederf te voorkomen. En we weten allemaal dat bedorven eten kan leiden tot een voedselvergiftiging. Een koelbox biedt niet alleen uitkomst voor het koelen van hapjes en drankjes, maar ook voor een fles zonnebrand. Want als de crème warm wordt, vermindert de factor. Ga deze zomer dus niet op pad zonder een betrouwbare koelbox.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk ook
Close
Back to top button