ActiviteitenKamperen

NomadiQ voor op de boot of het strand.

Het mooie weer komt er weer aan en dat is de periode dat we er massaal op uit trekken naar strand, boot, park, bos of waar dan ook. Een moment om met dierbare te genieten van het buitenleven en om veelvuldig te BBQ-en.

NomadiQMaar buitenshuis BBQ-en vergt nogal wat. De meeste BBQ’s zijn niet echt mobiel en zijn ze dat wel dan zijn het onhandige bbq’s of eenvoudige bbq’s waar briqetten of houtskool voor nodig zijn. Het is gewoon een dingetje. Maar NomadiQ heeft de oplossing. Ze brengen dit jaar een mobiele BBQ op de markt die behalve gebruiksvriendelijk en stijlvol, simpel schoon te maken is en weinig ruimte in beslag neemt. Na een lange weg van ontwerpen, vormgeven, ontwikkelen en testen is het nomadiQ gelukt om de ultieme lichtgewicht portable gas BBQ / Grill te ontwikkelen. De BBQ is compact en heeft een ultra lichtgewicht design. Door het gebruik van aluminium weegt de BBQ slechts 5,6 kg en is daardoor eenvoudig overal mee naartoe te nemen. Standaard wordt er een schouderriem meegeleverd. Hierdoor is de BBQ tevens makkelijk te vervoeren.

Het enige wat je moet doen is een compact gas tankje aansluiten en de bbq open te klappen en de fun kan starten. De twee grillgedeeltes zijn temperatuur onafhankelijk te regelen, zodat je diverse producten tegelijk kunt bereiden. Zoals het gelijktijdig gescheiden bereiden van vlees en vis.

NomadiQDe Slimme NomadiQ is een compacte bbq die je in staat stelt om op een gezonde manier je vlees en vis te grillen.

Voor meer informatie of waar te kopen ga je naar NomadiQ.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button