Kamperen

Het ultieme outdoor avontuur.

Het ultieme outdoor avontuur: zelfvoorzienend kamperen neemt toe aan populariteit. Het vermijden van de drukte op een camping en de rust van het buitenleven ervaren, zijn voor veel mensen een reden genoeg om een geïsoleerde kampeerplek uit te zoeken. Met deze tips van Coleman en Campingaz, kun je zo comfortabel mogelijk je eigen boontjes doppen in de natuur.

ASPEN TENT.

De Aspen tenten zijn nieuw in het assortiment van Coleman voor 2021. Deze ruime tenten hebben praktische kenmerken, zoals een doorgang voor een elektrische kabel in het leefgedeelte, maar ook bevestigingsringen in alle ruimtes, om ‘s avonds een lantaarn aan te kunnen ophangen. De buitentent met een waterkolom van 4.000 mm en het volledig geïntegreerde grondzeil met opstaande randen, zorgen gezamenlijk voor bescherming bij regen. De binnenzijde bestaat uit een fijnmazig flysheet (No-see-um mesh) om insecten buiten te houden. De tentstokken van glasvezel zijn licht van gewicht, maar toch stevig.
De Aspen serie is er in drie maten. Aspen 4 heeft een oppervlak van 14.1 m2 en biedt ruimte aan 4 personen in twee slaapcabines, net als de 4L, al is deze met een oppervlak van 18.8 m2 ruimer en heeft dit model een ruime voortent om beschut onder te kunnen relaxen. De Aspen 6L biedt met een oppervlak van 25.6 m2 ruimte aan maar liefst zes personen.

CAMPING COOK CV.

De Camping Cook CV is het nieuwste tweepits kooktoestel in het productassortiment van Campingaz voor 2021 en handig vanwege het lage gewicht van slechts 1.9 kg. Het minimale gewicht, in combinatie met de werking op een CV 470 Plus cartouche, maakt het kooktoestel zeer compact. De twee gasbranders zijn verwerkt in een eenvoudig, afgeslankt design, gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. De consistent krachtige 1800W branders zijn nauwkeurig te bedienen met twee druk- en draaiknoppen. Ze worden omringd door verwijderbare pansteunen, die gemakkelijk schoon te maken zijn. De Camping Cook CV kan twee pannen tot ø22 cm dragen en heeft een brede, rubberen basis voor stabiliteit. Zo kook je – ook geheel zelfstandig – de sterren van de hemel. De Camping Cook is verkrijgbaar voor € 54,99.

360 SOUND & LIGHT LANTERN.

De Coleman 360 Sound & Light lantaarn is perfect voor gezellige avonden in de buitenlucht óf in de tent. Deze 2-in-1-lantaarn geeft namelijk een lichtstraal van 360° en is daarnaast voorzien van een Bluetooth-luidspreker, voor een ontspannen deuntje op de achtergrond. De 360° Sound & Light lantaarn heeft een oplaadbare batterij die maar liefst zeven uur licht biedt, of vijf uur bij gebruik van de Bluetooth-speaker.

WAGON.

Een zelfvoorzienende kampeerplek is doorgaans lastig te bereiken met een auto, maar Coleman maakt het je makkelijk met de Camping Wagon. In deze handige bolderkar vervoer je zonder problemen al je spullen en zelfs de tent, omdat de Wagon tot een totaalgewicht van 100 kg kan dragen. De Wagon van Coleman is verkrijgbaar voor € 99,99.

 

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button