Kamperen

Goud voor PrimeTech Stove Set van Primus

Op de jaarlijkse OutDoor Messe in Friederichshafen worden elk jaar de OutDoor Awards uitgereikt. Dit jaar was er goud voor de PrimeTech van Primus.

PrimeTech valt ruim in de prijzen.

Primus won in de categorie camping, een hele prestatie want op de OutdoorMesse 2018 deden er 330 producten mee. Uit die grote berg uiteenlopende producten worden er uiteindelijk 38 gekozen en voorgedragen voor de Awards. Slechts negen producten winnen goud. Dat zijn de producten die door de vakjury gezien worden als winnaar op het gebied van functionaliteit, design, kwaliteit en duurzaamheid. Het laat zien wie er in de branche vooraan lopen.

Primus kreeg goud voor de PrimeTech Stove Set 1,3 l. De Stove overtuigde de jury meteen. Effectief en efficiënt en ook nog eens lichter dan de meeste andere modellen. Voor Primus was het niet de eerste prijs voor deze innovatieve kookset. Eerder won hij namelijk al de Ispo, de Scandinavian Outdoor Group en bij Outdoor Magazin.  Ook werd hij Beste bij de Editors Choice Awards.

 

De PrimeTech Stove Set is er in twee uitvoeringen. De 1,3 l, gewicht 727 g en de 2,3 l, gewicht 870 g.  2.000 W – 7.000 BTU/h. Ø 180 x 105 mm/1.3 l – Ø 202 x 135 mm/2.3 l

www.primus.eu

 

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button